2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید اگر بفهمید همسرتون به خواهرتون نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9520 بازدید | 142 پست

بعنوان کسی ک دوبار زندگی از سر گذروندم خواهرانه بهت میگم ک مردا همههههه بدون استثنا همگی یه گ.وهن 

پس زندگیتو بهم نریز چون با دوتا بچه اون ور خط هیچ خبری نیسسسسس هیچیییی مخصوصا ک هیچ مدرکی نداره 

منکه مدرک داشتم آخرش همه دیگ گفتن توهم زدی 

ببین فقط با یه ترفندی ی کاری کن ک از خواهرت دور بشین 

اینجا هم از پشت خط نوشتن برای جدایی آسونه با دوتا بچه کجا میخای آلاخون والاخون بکنی خودتو  

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خانوما اینقدر نگید جدا شو جدا شو..من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم.. خیلی هم مرد خوبیه..فقط این رفتارش رو ...

خوب گلم کاش حالا که کنار اومدی اینجا تایپیک نمیزدی برو یه مشاور خوب ان شالله حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من احساس میکنم همه مردها ذاتشون همینطوره...منتها بعضیا بروز نمیدن...

اشتباه میکنی من همسرمو بزارم توی اتاق پر از زن لخت مطمئنم حتی نگاه هچکدوم نمیکنه چه برسه نزدیک بشه و خیالم راحته ،اینکه اینجوری فک میکنی واسه راحت کردن خیال خودته وگرنه اینجوری نیست

خواهرت که متاهله اون چجوری رفتار میکنه با شوهرت ؟اگه خواهرت شک نکرده و چیزی متوجه نشده و میدونی که خوبه باهاش در میون بزار و بگو بهش بی محلی کنه سرد باشه تا ازین کاراش دست برداره و بفهمه شاید خواهرت داره برادرانه باهاش برخورد میکنه و هیچی نمیدونه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

ذات کثیف شوهرت رو به مرد های شریف نسبت نده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خانوما اینقدر نگید جدا شو جدا شو..من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم.. خیلی هم مرد خوبیه..فقط این رفتارش رو ...

مرده خوبیه فقط این رفتارش یکم رو مخمه؟؟😐😐

همچین ناراحتم نیستی ها 

هر کی دیگه جای تو تف تو صورت اونم نمینداخت عجب 

آخه هیچکس نه خواهره ادم؟

_
همینو بگو😕

بعد چون کاری از دستش بر نمیاد میگه همه مردا همینن دیگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خواهرت که متاهله اون چجوری رفتار میکنه با شوهرت ؟اگه خواهرت شک نکرده و چیزی متوجه نشده و میدونی که خ ...

یه بار قبلنا به خواهرم تذکر دادم که لطفا تو جمع مخاطبت همیر من نباشه...

ولی بعد یه مدت دوباره اهمیت نداد

بعضی هاشون اره .شوهر منم همینطور رفتار میکرد ولی چندبار عصبانی شدم وبی محلی کردم به حرفاش دیگه اصلا اسمشو نیاورد .

منم هم نطر شما هستم

اگه دختره غریبه بود و چاره ای نداشتی میشد اگه هیچ علاجی نداشتی با این خودتو قانع کنی ولی خواهرت اگه باهم رابطه داشته باشن (چون گفتی موقع رابطه اسمشو میاره)سرتو مثل کپک میکنی زیر برف و میگی عادیه؟تو دیگه کی هستی