2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید اگر بفهمید همسرتون به خواهرتون نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9593 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه فقط فانتزی ذهنشهتو حالت عادی اگه به روش هم بیاری تعجب میکنه که کی و کجا

منم اینطور فکر میکنم...

اصلا تو خانواده ما و خانواده همسر ارتباط فراتر از رابطه زناشویی قفله و خیلی قبحه

منم هم نطر شما هستم

فقط انرژیتو مثبت کن و بگو خدایا شکرت ک همسرم انسان شریفیه 

اینجا فقط راه حل جدایی میدن ،این آشغال ها برای بچه هامون پدر هستن و حالا اینا خرن نمیفهمن ما خانوم ها باید بفهمیم 

این جامعه اصلااا ب درد زن مطلقه نمیخوره 

این حرفای کلیشه ای رو ول کن ک جداشو مستقل شو،یکسر بیوفت توی راه دادگاه ببین ک چجوریه جقد زن ستیزیه اونجا میفهمی ک دنیا دست کیه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه بار قبلنا به خواهرم تذکر دادم که لطفا تو جمع مخاطبت همیر من نباشه...ولی بعد یه مدت دوباره اهمیت ن ...

خب میگم شاید از بچگی باهاش بزرگ شده حس برادرانه بهش داره تو باید قاطع تر بهش بفهمونی که خودش سردی نشون بده و بفهمه طرف منظور داره شاید خودش حالش بهم بخوره و از شوهرت دور بشه با شوهرت هم برخورد کن ولی نه جوری که مشتاق تر بشه بهش 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خواهرت که متاهله اون چجوری رفتار میکنه با شوهرت ؟اگه خواهرت شک نکرده و چیزی متوجه نشده و میدونی که خ ...

ندونه بهتره بعدها یا از موضوع سو استفاده میکنه یا تو سرش میزنه

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
فقط انرژیتو مثبت کن و بگو خدایا شکرت ک همسرم انسان شریفیه اینجا فقط راه حل جدایی میدن ،این آشغال ها ...

شریف نیست همسرش که با حواهرش توی حتی ذهنش سک س میکنه و میخواد دم پرش باشه اسم ادمهای شریفو خراب نکن چه جالبه این چیزا تو سایت عادیه

مرده خوبیه فقط این رفتارش یکم رو مخمه؟؟😐😐همچین ناراحتم نیستی ها هر کی دیگه جای تو تف تو صورت اونم ...

شوهر منم خوبه ها

فقط سه چهار بار با خواهرم دیدمش

احتمالا تنهایی رفتن بیرون برنامه بچینن منو غافلگیر کنن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم هم نطر شما هستم

عزيزم  با دو بچه كه نميشه راحت جدا شد

سياست به خرج بده واكنش نشون نده فقط غير مستقيم از طرف خواهرت و شوهرش حرف پيش شوهرت بزن مثلا اينكه ازش خوششون نمياد 

يا پشت سرش به فلان رفتارش ميخندن

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
شریف نیست همسرش که با حواهرش توی حتی ذهنش سک س میکنه و میخواد دم پرش باشه اسم ادمهای شریفو خراب نکن ...

نمیگم شریفه برعکس لجنه میگم ک از خدا کمک بگیر ک آدم بشه 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤