2777
2789
عنوان

اگه دیدین مدت زیادی تایپک نزدم بدونید منو کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا باید برم دادگاهخیلی استرس دارم

آروم باش بچه هات بهت نیاز دارن اونا نباید کنار یه آدم روانی بزرگ بشن لیاقتشون بیشتر از این حرفاست 

۵۰ درصد مسئول آسایش بچه هات تویی پس باید قوی باشی جلوی شوهرت وایسی یا درستش کنی یا برای همیشه تمومش کنی 

آروم باش بچه هات بهت نیاز دارن اونا نباید کنار یه آدم روانی بزرگ بشن لیاقتشون بیشتر از این حرفاست ۵۰ ...

عزیزم من خیلی بهش فرصت دادم ولی نخاست درست بشه

الان مبخام طلاق بگیرم ولی تهدیدم کرده

خیلی میترسم 

حس میکنم رفته دنبال اسلحه

عزیزم من خیلی بهش فرصت دادم ولی نخاست درست بشهالان مبخام طلاق بگیرم ولی تهدیدم کردهخیلی میترسم حس می ...

اصلا میخوای فردا نرو با این همه فکر بد ی روز دیگه برو ک ندونه رفتی دادگاه برو ب قاضی بگو علت غیبتم تهدیدهای اون بوده 

عزیزم من خیلی بهش فرصت دادم ولی نخاست درست بشهالان مبخام طلاق بگیرم ولی تهدیدم کردهخیلی میترسم حس می ...

اهل کجایت شوهرت؟مگه به این آسونیه همه اینارو مو به مو توضیح بده به دادگاه بگو جنون داره دست بزن داره 

هیچوقت نساز چون بچه هات قبل از پدر و مادر به ارامش نیاز دارن وقتی پدر و مادرشون کنار هم باشن ولی ارامش نداشته باشن ارزشی نداره پس بیخیالش نشو طلاقتو بگیر قول حرفاشم نخور

اصلا میخوای فردا نرو با این همه فکر بد ی روز دیگه برو ک ندونه رفتی دادگاه برو ب قاضی بگو علت غیبتم ت ...

اون نمیدونه ک میخام برم دادگاه

ولی میدونم حمله میکنه خونه بابام

چون تهدید کرده بود همتون رو میکشم

اون نمیدونه ک میخام برم دادگاهولی میدونم حمله میکنه خونه بابامچون تهدید کرده بود همتون رو میکشم

ببخشیدا غلط اضافی کرده داره الکی دست و پا میزنه

راستی سابقه درگیری و کتک کاری داره این همه ازش، وحشت داری؟ 

اهل کجایت شوهرت؟مگه به این آسونیه همه اینارو مو به مو توضیح بده به دادگاه بگو جنون داره دست بزن داره ...

آره عریزم

منم بخاطر ارامش میخام طلاق بگییرم

ولی خیلی میترسم ازش چون یه ادم عادی نیست