2777
2789
عنوان

اگه دیدین مدت زیادی تایپک نزدم بدونید منو کشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
آره عریزممنم بخاطر ارامش میخام طلاق بگییرمولی خیلی میترسم ازش چون یه ادم عادی نیست

خدا شر اینجور ادما رو ب خودشون برگردونه الهی امین خیلی ناراحتم برات بخاطر این همه ترس و وحشت خدا کمکت کنه عزیزم موقع خروج از خانه ایت الکرسی بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجب می کنم یکی که داره با وحشت مرگ دست و پنجه نرم می کنه اون هم نه مرگ طبیعی بلکه قتل، میاد حرف میزنه بعد یه عده میخندند. درک ندارید شما؟ دل ندارید شما؟ 

خنده تون هم بگیره نباید بنویسید و استیکر خنده بفرستید.

بحث سفارش پیتزا و غذا اسم رمز هست تو شرایط خطر که خانم نمیتونه واضح بگه شرایط چطوریه، زنگ میزنه پلیس میگه پیتزا میخوام.

خدا بخیر کنه،

کاش این قانون قتل زن و مرد تغییر می کرد و با هم برابر میشدند که اگر مردی زنی رو بکشه مرد هم اعدام بشه. البته لیبرالهای احمق که شعار حمایت از زن سر میدهند با اعدام مخالفن و کلا میگن هر کی هر کی رو کشت نباید بازخواست بشه ازش

هدف من افزایش آگاهی و شناخت نسبت به خانمهاست تا درک بهتری داشته باشم. می‌توانم دوستی خوب یا دشمنی خطرناک باشم؛ انتخاب با توست.