2777
2789
تقریبا مثل دل پیچه است زمانی که اسهالین یه جور شکم رو میگیره ولی زود ول میکنه و طبیعیه 

ول نكنه غيرطبيعيه؟؟؟چون من از اين درد دارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا مثل دل پیچه است زمانی که اسهالین یه جور شکم رو میگیره ولی زود ول میکنه و طبیعیه 

مرسی عزیزم 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.
ول نكنه غيرطبيعيه؟؟؟چون من از اين درد دارم

اگر نزدیک زایمانت باشه تو هفته های اخر اره طولانی تره ولی در کل ول میکنه من موقع زایمان قبلیم نزدیک فارغ شدنم هر 5 دقیقه میگرفت و ول میکرد ولی ماههای قبلش در طی روز یکی و دوبار بیشتر نمیگرفت 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اگر نزدیک زایمانت باشه تو هفته های اخر اره طولانی تره ولی در کل ول میکنه من موقع زایمان قبلیم نزدیک ...

اره من ١٣هفتم تو روز دوبارشايد بگيره

هميشگي هم نيست

معمولا روزايي كه شكمم كار نكنه اينطوريم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
١٣ هعي ميگيره ول ميكنه روزي دوبار شايد

معمولا توهفته های بالا شایدغیرطبیعی باشه نگران نباش من هفته 25اینقد مطلب میخونم همش فک میکنم یه اتفاقی برام میفته درصورتی ک هیچ مشکلی ندارم نمیدونم ترس استرسه چیه 

معمولا توهفته های بالا شایدغیرطبیعی باشه نگران نباش من هفته 25اینقد مطلب میخونم همش فک میکنم یه اتفا ...

من امروز خيلي گريه كردم

منتظرم يه سونو باز شه برم سونو

خاك بر سرم سر يه بي لياقت مثل شوهرم خودم عذاب ميدم

اگر نزدیک زایمانت باشه تو هفته های اخر اره طولانی تره ولی در کل ول میکنه من موقع زایمان قبلیم نزدیک ...

هفته چندزایمان کردی طبیعی? اینقد دوس دارم بگذره 35هفته ب بعدخیالم راحت میشه 

يه زايشگاه سونوگرافي داره

موندم چه دروغي برم بگم منو سونو كنه

بدترين حالم باشي ميگه طبيعيه برو

من امروز خيلي گريه كردم منتظرم يه سونو باز شه برم سونو خاك بر سرم سر يه بي لياقت مثل شوهرم خودم عذ ...

گریه نکن ک نی نی ناراحت میشه من تا ماه پیش هردوهفته یبار یا هفته ای یبار میرفتم سونواینقدک استرس داشتم هی میشستم فک میکردم یعنی الان قلبش میزنه 

يه زايشگاه سونوگرافي داره موندم چه دروغي برم بگم منو سونو كنه بدترين حالم باشي ميگه طبيعيه برو

من همیشه به این بهونه میرفتم میگفتم لک بینی ودرد دارم میگف سونومیدی میگفتم اره توبیمارستان دولتی 

گریه نکن ک نی نی ناراحت میشه من تا ماه پیش هردوهفته یبار یا هفته ای یبار میرفتم سونواینقدک استرس داش ...

منم مثل شمام

خيلي نگرانم

خيلي حساس و زودرنج

الان ميترسم واسش

كاش جايي باشه من برم سونو