2777
2789
عنوان

امروز خیلی خوردم عذاب وجدان دارم

122 بازدید | 8 پست

هنوز اضافه وزن دارم ولی خیلی خوردم رژیممو شکستم الان قدم ۱۵۵ وزنم ۶۳ ولی رون و شکم دارم هوف

تا نهار ۲۵۰ کالری خورده بودم بعذش با نامزدم رفتیم بیرون سوخاری و یدونه شیرینی و شربت خوردیم

بعدشم شام خونه مادرشوهر قذمه سبزی و یه کفگیر و نیم برنجو و نصف لیوان نوشابه و یکم ته دیگ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وزنم بین ۶۲ و ۶۳ نوسانیه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نوشابه قاتل چاقی خاک بر سرش

نصف لیوان خوردم سوخاریو بگو🤦🏻‍♀️لعنتی چرا خوشمزس 

تازه همس پفک هندیم کرده بودم اونو دیگ مغازه ها بسته بود😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نصف لیوان خوردم سوخاریو بگو🤦🏻‍♀️لعنتی چرا خوشمزس تازه همس پفک هندیم کرده بودم اونو دیگ مغازه ها بس ...

من خیلی تپل بودم 

باورت میشه رژیم وحشتناک گرفتم

سه ماه لب به برنج نزدم

هر روز سه تا لیوان چای سبز میخوردم 😑

اوایلش سخت بود ولی بعدش عادت کردم

من خیلی تپل بودم باورت میشه رژیم وحشتناک گرفتمسه ماه لب به برنج نزدمهر روز سه تا لیوان چای سبز میخور ...

الان لاغر شدی

فامیلا واقعا نمیشناختن اره خداروشکر

خداروشکر جانم 

نیاز به رژیم سخت نیست

اینارو رعایت کن اگه جواب نگرفتی بعد تاپیکمو بخون

مهمترینش اینه که غذارو زیااااد بجوید

وعده غذایی فقط صبحانه و شام اول وقت(حذف ناهار و حذف ریزه خواری)

قبل از سیرشدن دست از غذا بکش 

هر روز ناشتا حمام کن(معده کاملا خالی نباشه مثلا دوسه تا خرما بخور یا یه تیکه نون یا یه میوه)

نیاز به رژیم سخت نیستاینارو رعایت کن اگه جواب نگرفتی بعد تاپیکمو بخونمهمترینش اینه که غذارو زیااااد ...

خیلی ممنون