2777
2789

بچه ها من تا به حال دوبار آشنا شده بودم.دو بار هم واقعا دلی نبود و وابسته شده بودم اونا هم آدمای درستی نبودن. ولی این بارسوم واقعا قلبم همکارمو پسندید.اوایل سلامم نمیکردم خودش جواب استوریامو میداد بعد گفتم پیام ندیم وابستگی میاره چون میدونم من زود وابسته میشم گفت آشنا بشیم نظرت چیه؟ منی که همیشه درباره ازدواج تردید داشتم و کیسامو رد میکردم تو دلم گفتم اگه بیاد جلو من واقعا حرفی ندارم.منم گفتم باشه.مشکل اینجا بود که اونا وضعشون از خونواده م بهتره و ما وضعمون ضعیفه و پدرم ولمون کرده و از بچگی تا الان که 28 سالمه من اصلا معنی مسافرتو نمیدونم هییییچ جا نرفتم نهایتا بازار.خانوادم اهل سفر نیستن و حتی عکس با دوستامم ندارم.یعنی خانواده اجازه مسافرت مجردی نمیدن.دوستامم همش سرکارن یا درگیر بچه و متاهلی.خلاصه پسره خیلی اجتماعیه ولی من خیلی ساکتم.نمیتونستمم اینارو بش بگم آبرومو تو محل کار ببرم.اوایل میگفت ببینمت دلم تنگه. عکس میدادم همش پشتم دیوار اتاقم بود.اصلا جزعکس سلفی هیچی تو گوشیم ندارم گفت پیجتو بده. پیجم خالیه حتی فالور ندارم کلا درونگرام بش ندادم.خلاصه سر یکماه یهویی بلاک کرد و سر کار واقعا انگار غمگین بود. من پرسیدم خوبی؟بلاکم کردی؟ گفت اره یه مشکل پیش اومده.دیگه هرچی گفتم دلیلو بگو نگفت.منم دلم شکست.مرخصی گرفتم گفت جایی میری؟ دروغکی گفتم اره سفر میریم همش دروغ بود.اونروزی خیلی پیش خدا دعا کردم تا یهو ار بلاک درم آورد گفت نمیخوام با ذهنیت غلط بری مشکل تو نبودی که بلاکت کردم.گفتم همینو میگی و میری؟ گفت اشنا بشیم؟ گفتم باشه گفت ولی درباره ت باید بدونم گفتم باشه روز بعد پیام داد رفتی مسافرت؟ گفتم نه چندروز دیگه میریم مشهد.بعد گفت من فکرامو کردم من به تنهایی خو کردم و به درد هم نمیخوریم.من باز شکستم گفتم دوست دارم گفت نه وابستت نمیکنم.خلاصه الانم پیام داده زیارت قبول البته اگه رسیدی. من میترسم برم سرکار و ازم درباره مسافرت و جاهاش بپرسه جلو خودش یا همکارا کم بیارم گفتم بش بگم که خونوادم رفتن ولی من نه. بنظرتون درسته؟

بگو قسمت نشد برم.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز این پسره نمیخوادت اصلا لزومی نداره در مورد زندگیت توضیح بدی صرفا بگو قسمت نشد بریم بلیط گیر نیو ...

میخوام فقط بش بفهمونم که خونوادم رفتن من یه وقت دیگه میرم نه که کلا نرم که فک نکنه منزویم و چنین خونواده ای دارم

بابا تو دیگه کی هستی طرف بلاکت کرده بازیت داده

بعد تو به فکر اینی که یه دروغ گفتی سفر میری و نرفتی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم

اون آقا انگار تکلیفش با خودش مشخص نیست

کار خوبی کردی که هیچی از زندگیت بهش نگفتی

دلیلی نداره اول آشنایی همه زندگیت براش بریزی وسط

تو هم بنفعت هست ازش فاصله بگیری

اینبار تو بلاکش کن قبل اینکه اون این کار کنه

و بگو ما به درد هم نمی خوریم

سر سنگین برخورد کن

ممکنه وجه کاریت هم به خطر بیفته

به خودت صدمه نزن

دنبال موقعیت بهتر باش...

اين ادم دوبار شمارو گذاشت كنارشما دنبال ايني دروغت نفهمه؟🤔براي خودت ارزش قابل باشهأصلا نبايد بعد بل ...

نه میخوام بفهمه منم مثل خودش اهل مسافرتم ولی اینبار نشد

عزیزماون آقا انگار تکلیفش با خودش مشخص نیست کار خوبی کردی که هیچی از زندگیت بهش نگفتیدلیلی نداره اول ...

جرا فکر میکنی باید برای سفر رفتن یا نرفتنت بهش توضیح بدی؟

قبل اینکه بیشتر بازیت بده خودت تمومش کن...

میخوام فقط بش بفهمونم که خونوادم رفتن من یه وقت دیگه میرم نه که کلا نرم که فک نکنه منزویم و چنین خون ...

یعنی خونوادت رفتن و شما نرفتی؟؟؟ اینکه بگی خونوادت رفتن و خودت نرفتی نشون نمیده منزوی هستی که نرفتی؟؟ بگو مشکلی پیش اومد قسمت نشد

بابا تو دیگه کی هستی طرف بلاکت کرده بازیت داده بعد تو به فکر اینی که یه دروغ گفتی سفر میری و نرفتی؟

من فقط میخوام بفهمه که منم سرگرم زندگی خودمم نه اینکه نشستم تو خونه و بهش فکر میکنم

جرا فکر میکنی باید برای سفر رفتن یا نرفتنت بهش توضیح بدی؟قبل اینکه بیشتر بازیت بده خودت تمومش کن...

من باهاش حرف نزدم که. میگم اگه سرکار جلوهمکارا پرسید

من باهاش حرف نزدم که. میگم اگه سرکار جلوهمکارا پرسید

خیلی سطحی و کلی جواب بده که نظرم عوض شد نرفتم

تمام

هرچی راجع به چیزی بیشتر به کسی توضیح بدی ضعف خودت رو بیشتر نشون میدی

این یه جمله ی زیبا از مهران مدیری بود...