2777
2789

لازم نیست نگران باشی دو تا برادرای من زمان تولد وزن شون 3/700 و3/500 بود آجیل و کباب بخور 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وزنا که عالی'بوده😍😅

اره خیلی تپلی بودن استارتر میگه نی نی اش وزنش کمه میگم غصه نخوره

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

چه مشکلاتی داشت بزرگ کردنش

هیچی😐عادی بود دیگ ..فقط لاغر و کم وزنش..الآنم پنج سالش لاغر و تقریبا ریز.. اما نگم‌از زبون و هوشش 

هوشش ماشالا خیلیییی قوی 

باورت نمیشه اتفاقات دوسال نیم بوده رو یادشه