2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه چندمته

قرص جلوگیری میخوری چون میگن ال دی شدیدا شکم میاره و چاق میکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من ۷ ماهه شد دخترم گرفتم ده کیلو هم کم کردم اما دخترم کلا کم شیر میخورد الان یه سره میک میزنه توان ندارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من ۷ ماهه شد دخترم گرفتم ده کیلو هم کم کردم اما دخترم کلا کم شیر میخورد الان یه سره میک میزنه توان ن ...

منم الان دخترم ۷ ماهشه چیکار کنم شوهرمم نمیزاره برم دکتر تغذییه میترسه شیرم کم شه 

چطوری میشه بگی به منم

رفتم متخصص تغذیه بچه ام سه چهار ماهه بود

با خودم بردمش 

دکتر قد و وزن و بی ام آی بدنم رو گرفت 

رژیم داد 

گفت ماهی دوکیلو باید کم کنی فقط 

همه چی هم داشت

گرسنگی ابدا نکشیدم

مغزی جات ،میوه،شیر،عسل 

و خود شیر دهی یه امتیاز عالی بود برام

چون شیرم کم نشد 

به لاغر شدنم کمک کرد

ولی رژیمو ندارم الان و البته که بر طبق قد و وزن خودم بود 

شما هم یه متخصص تغذیه برو

منم الان دخترم ۷ ماهشه چیکار کنم شوهرمم نمیزاره برم دکتر تغذییه میترسه شیرم کم شه

خودت تصمیم گیری کن من که شروع به رژیم کردم به دوستای همگروه که از بارداری باهم بودیم گفتم الان یکیش مانکن شده با کالری شماری همشم میگه مدیون تو ام 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹