2777
2789
منم اگه به دکتر گوش میدادم الان دخترم سقط شده بود😔و اگر باز گوش میدادم الان نمیدونستم باید استراحت ...

بسپر ب خدا خودش میدونه چحوری دخملی و نگهداره برات 😍😍😍😍

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
بریچه?برا منم هنوز بچم زیر نافمه.ولی چون بریچه یکم سختمه

بریچ میشه پاها پایین؟🤔والا تو سونو افقی بود..ولی چون ضربه هاش روی رحمه میگن پاهاش پابینه..‌گاهی زیر نافه..گاهی کنار ناف پایینترش سمت چپ

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسپر ب خدا خودش میدونه چحوری دخملی و نگهداره برات 😍😍😍😍

دقیقا...ابن ۵ ماه و فقط خدا نگهش داشته وگرنه شرایط من اینقدر بد بود که کسی امیدی بهم نداشت...قشنگ میدونم دخترم تو دستای خداست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من فقط تپش قلب شدید دارم ک خیلی اذیتم میکنه.چون ایزوپرینم میخورم تپش قلبم و بدتر میکنه

آره ایزو تپش قلب میاره..منم میخورم

بریچ میشه پاها پایین؟🤔والا تو سونو افقی بود..ولی چون ضربه هاش روی رحمه میگن پاهاش پابینه..‌گاهی زیر ...

اره بریچ میشه پاهاش پایین.پسر اول من تا نه ماه بریچ بود هیچ تغییر پوزیشنی نداد.خیلی اذیت شدم یاد اوریشم عذابه برام.الان این جوجمم بریچه ولی اذیتاش کمتره

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
اره بریچ میشه پاهاش پایین.پسر اول من تا نه ماه بریچ بود هیچ تغییر پوزیشنی نداد.خیلی اذیت شدم یاد اور ...

من میگم هر طرفی که سنگینیش کمتر باشه رو رحم بهتره واسم..

خب تعطیله اینجا از 25 اسفند 25 اسفند تازه اول هفته 17بودم

وای که این تعطیلات همه رو بدبخت کرد😔

من بدون ایزو پرین هم تپش شدید دارم .اینسری برم دکتر حتما باید بگم بهش

برو عزیزم ولی نگران نباش😍😍