2777
2789

منم هفته 20هستم

بعد تعطیلات بلید برم سونو غربالگری دوم

فقط حسم به بچم کم

یعنی بسختی حسش میکنم

نه زیاد فعالیت داره

فقط اول صبح ها

میاد بالا یه کو چولو در حد سه ثانیه

همین

بعد میگن طرف چپ باشه دختره راسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامانای اینده.ببخشیدکه من اومدم اینجامن بچم بدنیااومده والان سه ماهشه همه اینای که شماهانگرانشین منم گذروندم تنهادلیلی که اینجام اینه که فقط بگم به حس خودون اعتمادکنین وکاری که میدونین صلاحه انجام بدین اگرمن به حرف دکترگوش میدادم سه بارمن وبه مرزسقط بچم رسوندن امامن به قلبم گوش دادم ه دخترسالم وسرحال دارم ان شالله بزودی شماهم نینی هاتون وسالم وسلامت بغل کنین

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
منم هفته 20هستم بعد تعطیلات بلید برم سونو غربالگری دوم فقط حسم به بچم کم یعنی بسختی حسش میکنم نه ...

بچه من ک همه جام هست حس میکنم دست وپاهااهاش و باز کرده وسط شکمم ولو شده چون همه جا تکون میخوره😅😅😅😅

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
منم هفته 20هستم بعد تعطیلات بلید برم سونو غربالگری دوم فقط حسم به بچم کم یعنی بسختی حسش میکنم نه ...

سونو رو باید زودتر میرفتی😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

با همیم پس ..

من که اصلا حسش نمیکنم .. اصلاااا..

۱۵ ام باید برم انومالی ..دعا کنید خوب باشه همه چیز

منم ماه ۶ هستم...از تکونای نی نیاتون هم بگید

بشدت شیطونه..و تکوناش بیشتر رو رحمم هست..بیشتر سمت چپه‌..پاهاش پایبنه انگار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سلام مامانای اینده.ببخشیدکه من اومدم اینجامن بچم بدنیااومده والان سه ماهشه همه اینای که شماهانگرانشی ...

منم اگه به دکتر گوش میدادم الان دخترم سقط شده بود😔و اگر باز گوش میدادم الان نمیدونستم باید استراحت مطلق بشم و معلوم نبود چی بشه..یه جورایی خودم شدم دکتر خودم...خدا خیلی هوامو داره