2777
2789
عنوان

میخوام دوستمو خوشحال کنم

116 بازدید | 18 پست

دوستم مامانبزرگش تازه فوت کرده حالش خوب نیست هرچی بهش گفتم بیا بریم بیرون حال و هوات عوض شه گوش نمیده میخوام یه چیز کوچیک براش بخرم بذارم دم در خونشون بهش زنگ بزنم برش داره سوپرایز شه

خوبه به نظرتون؟

تا ۲۰۰ تومن پیشنهاد بدین چی بگیرم به جز گل و لوازم آرایشی 

۱۸ سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که میگم نکن چون هیچکس قدردان نیست از منی که تجربه داره بپرس .اگه هم خریدی براش یک دفترچه یادداش ...

آخه خیلی ناراحته تاحالا اینجوری ندیده بودمش کنکور هم داده این مدت روش خیلی فشار بوده

حضرت عباسی بگم؟انلاین شاپ دارم کره بدن میدم ۱۰۰ بادی اسپلش ۷۵ ب چشم میاداین دوتارو بخر براش کیف میکن ...

عشقم برا فردا میخوام بهش بدم وگرنه میخریدم ازت 

از خودت بپرس اگه خدایی ناکرده بجاش بودی اون برات همچین کاری میکرد ؟

برا تولدم و مناسبتای دیگه هم کادو نمی‌داد نمیدونم حالا خودش نمیخواد یا بخاطر خانوادشه