2777
2789

سلام دوستان 

من به شدت ریزش مو دارم و چندین بار به پزشک مراجعه کردم اما درمان نشدم .... حالا می خوام برم مطب دکتر ساکی که خیلی ازش تعریف می کنن... گویا داروهاش دست ساز و بسیار گرونه...

می خوام بدونم آیا کسی پیش ایشون رفته و نتیجه گرفته؟

چقدر طول میکشه داروها اثر کنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پیشنهادم دارم.امتحان کن.از دونفر که خیلی موهاشون پره.پرسیدم موهاتونو با چی میشورید.گفتن با شامپو تخم مرغی داروگر .از اون قدیمی ها.وضعشونم خوبه واهل مد.ولی گفتن فقط با اون میشوریم.منم شروع کردم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
من یه پیشنهادم دارم.امتحان کن.از دونفر که خیلی موهاشون پره.پرسیدم موهاتونو با چی میشورید.گفتن با شام ...

مرسی ... امتحان می کنم 

البته خودم چندین شامپو هم خارجی و هم ایرانی امتحان کردم اثری نداشت الان شامپو بچه فیروزه می زنم ... بهتر از بقیه اس 

بله عزیزم.بری انقد خوبه دعام میکنی

اول برو تاپیک کم پشتی مو نی نیسایت رو سرچ کن

بعد برو تاپیک دورهمی گیسو کمندا و سوالی داشتی بپرس عزیزم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

سلام عزیزم توی یه تاپیک راجب عمل چشم توضیح دادی راضی بودی میشه اسم دکترتو بگی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام عزیزم توی یه تاپیک راجب عمل چشم توضیح دادی راضی بودی میشه اسم دکترتو بگی

سلام عزیزم میدونم خیلی دیر پاسخ دادم ولی امیدوارم به کارتون بیاد

پزشک من دکتر محمود جباروند بودن در کلینیک بینا آفرین 

بله خدا رو شکر راضی بودم تا الان . ۴ ساله عمل اسمایل انجام دادم

سلام عزيزم،  میدونم خیلی وقته از تاپیکتون میگذره ولی سوال داشتم ... مشکل ریزش شما حل شده؟ چیکارش کردین ؟

خواهش میکنم راهنماییم کنین

سبز ماندن درمیان ویرانی، ریشه میخواهد🍃🌱