چون آشنایی من یکم بد جور بود من پسر خالم دوس داشتم داییم هر کاری کرد بهم بزنه که بره دختر خودش بگیره بعد چند سال دوستی با پسر خالم آخر بحث دعوا شد منصرف شدن به پیشنهاد دوستم برای کنار اومدن با این مسأله گفت با یکی آشنا سو زود ازدواج کن با این شوهرم آشنا شدم اعتمادم حلب کرد ی روز بردم بجایی دست درازی کرد بهم البته خیلی عمقی نبود فک کنی چیزی شده ولی میترسیدم بیآبرو شم گفت باید زنم بسی تو روستا بودیم محبور شدم ب پایین تر خودم تن بدم با هزار زحمت روستا درس خوندم. درسامم عالی بود رفتم بودم تازه دانشگاه محبور شدم با یکی که شغل پایین درآمد پایین مثل این داره عروسی کنم بعد اون اوایل نمیتونستم باهاش خوب ارتباط بگیرم ولی براش مهم نبود باهام س ک س میکرد منم هر باز حس تجاوز داشتم بعد اون رفتیم خونه خودمون ی باز تصمیم گرفتم ترکش کنم اونجا دیگه میدونستم هر چی بشه هم اختیارم دست خودمه هم بی آبرویی نیست چون شوهرم بود وقتی چند ماه ترکش کردم رفتم سرکار یجا اجاره کردم اومد به التماس غلط کردن طلب بخشش ولی افسوس چند سال داره منتکسی میکنه من نمیتونم ببخشم هر بار خواستم طلاق بگیرم ب دست پاک افتاد دلم سوخت ولی نمیتونم باهاش باشم نه غذا میپزم نه کار میکنم نه بچه دار میشم حتی سرکار نمیرم میگم وطیفته پول بدی ولی بازم کوتاه میاد هم دلم میسوزه براش هم یاد کارهاش میکنم میگم حقشه ولی نمیتونم ادامه بدم باهاش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه کسایی ک بخاطر این عقاید خودکشی کردن خوشبحال مردا بکارت ندارن🥲
چرا ندارن ببری پزشک قانونی مشخص میشه این چرندیات رو برای کنترل بدن زن درست کردن وگرنه الانم داره حل میشه این موصوعات به لطف سر خم نکردم دخترای امروزی دیگ تو سری خور نباشه کسی بساط این کارا جمع میشه
منم تو ایرانم ندیدم اصلا این موضوع انقد رواج داشته باشه شاید بخوای بگی شهر کوچیکم و شما تهراااانی ول ...
عزیزم من از گرگانم که شهر خیلی بزرگی نیست ولی حتی اینجا و شهر های اطرافش هم این عقاید قاجاری رو کنار گذاشتن اینکه میگی اصفهان به اون بزرگی هنوز فرهنگش مال اون موقع است عجیبه
🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.