2777
2789
عنوان

دختری ک تو عقد قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 102 پست
از استثناهاس دختری که باکره نیستو بگیرن.ایشون عقد بوده قضیه اش فرق داره گناهی نکرده

مگه دوره قاجاره؟پس این همه ازدواج چی میگه؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چرا جدا بشی

چون آشنایی من یکم بد جور بود من پسر خالم دوس داشتم داییم هر کاری کرد بهم بزنه که بره دختر خودش بگیره بعد چند سال دوستی با پسر خالم آخر بحث دعوا شد منصرف شدن به پیشنهاد دوستم برای کنار اومدن با این مسأله گفت با یکی آشنا سو زود ازدواج کن با این شوهرم آشنا شدم اعتمادم حلب کرد ی روز بردم بجایی دست درازی کرد بهم البته خیلی عمقی نبود فک کنی چیزی شده ولی میترسیدم بی‌آبرو شم گفت باید زنم  بسی تو روستا بودیم محبور شدم ب پایین تر خودم تن بدم با هزار زحمت روستا درس خوندم. درسامم عالی بود رفتم بودم تازه دانشگاه محبور شدم با یکی که شغل پایین درآمد پایین مثل این داره عروسی کنم بعد اون اوایل نمی‌تونستم باهاش خوب ارتباط بگیرم ولی براش مهم نبود باهام س ک س میکرد منم هر باز حس تجاوز داشتم بعد اون رفتیم خونه خودمون ی باز تصمیم گرفتم ترکش کنم  اونجا دیگه میدونستم هر چی بشه هم اختیارم دست خودمه هم بی آبرویی نیست چون شوهرم بود وقتی چند ماه ترکش کردم رفتم سرکار یجا اجاره کردم اومد به التماس غلط کردن طلب بخشش ولی افسوس چند سال داره منتکسی می‌کنه من نمیتونم ببخشم هر بار خواستم طلاق بگیرم ب دست پاک افتاد دلم سوخت ولی نمیتونم باهاش باشم نه غذا میپزم نه کار میکنم نه بچه دار میشم حتی سرکار نمی‌رم میگم وطیفته پول بدی ولی بازم کوتاه میاد هم دلم میسوزه براش هم یاد کارهاش میکنم میگم حقشه ولی نمیتونم ادامه بدم باهاش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیمدونم شما کجایید ولی تهران ک ما هستیم ۸۹ درصد اطرافیانمونم ک خبر داریمدختری ک باکره نبوده گرفتن!با ...

منم تو ایرانم ندیدم اصلا این موضوع انقد رواج داشته باشه شاید بخوای بگی شهر کوچیکم و شما تهراااانی ولی نه عزیز منم اصفهانم

خب چرا باید بگی مگه زنا کردی الان همه میدونن تو عقد ی کارایی میکنن دختر پسر زن و شوهر بودین چ لزومی ...

نگه؟میدونی اگه نگه و بعن‌ان دوشیزه عقد کنن بعدش میشه غل در نکاح و بدون هیچی میتونه عقد رو باطل کنه از نظر قانونی

تازه اگه یه ذره هم اعتقاد داشته باشن از نظر شرعیم این عقد باطله

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه کسایی ک بخاطر این عقاید خودکشی کردن خوشبحال مردا بکارت ندارن🥲

چرا ندارن ببری پزشک قانونی مشخص میشه این چرندیات رو برای کنترل بدن زن درست کردن وگرنه الانم داره حل میشه این موصوعات به لطف سر خم نکردم دخترای امروزی دیگ تو سری خور نباشه کسی بساط این کارا جمع میشه 

کجاش عجیبه؟؟؟ خب کسیو دوست دارم کجاش عجیبع؟ من،۶ سال قبل نامزد بودم و ربطی ب کسی ک دوسش دارم نداره

خوب باید توی این دو سال میگفتی کم کم

بعد گفتی عقد رسمی نبودین توی صیغه بودین

بعد میگی رابطه کامل ینی توی اون نامزدی و صیغه بکارتت رو از دست دادی یا رابطه سطحی بوده؟؟؟

.
اگه زیر ۱۸ سال باشه دختر و اگه بالای ۱۸ باشه زن/خانم محسوب میشه

توی زبان انگلیسی کلمه که برای کسی که ازدواج کرده با کسی که مجرد هست فرق میکنه 

توی زبان ما هم طرف تا 50 سالگی هم ازدواج نکنه بازم بهش دختر میگن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اره بگو این همه دختر بدون ازدواج با صدتا پسر رابطه داشتن به هیچجاشون نیست منم برام مهم نیس فقط از وا ...

میخای اگر بعدا ازدواج کنی بگی؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

منم تو ایرانم ندیدم اصلا این موضوع انقد رواج داشته باشه شاید بخوای بگی شهر کوچیکم و شما تهراااانی ول ...

عزیزم من از گرگانم که شهر خیلی بزرگی نیست ولی حتی اینجا و شهر های اطرافش هم این عقاید قاجاری رو کنار گذاشتن اینکه میگی اصفهان به اون بزرگی هنوز فرهنگش مال اون موقع است عجیبه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

منم تو ایرانم ندیدم اصلا این موضوع انقد رواج داشته باشه شاید بخوای بگی شهر کوچیکم و شما تهراااانی ول ...

خب ما دیدیم چیکار کنیم

بگیم ندیدیم 🙂

من ۱۷ ساله شغلم اینه 

از هز ۲۰ نا مراجعه ک ۱ نفر براش مهمه طرفش باکره باشه.

میگن گذشته طرف برامون مهم نیست

💕

خوب باید توی این دو سال میگفتی کم کمبعد گفتی عقد رسمی نبودین توی صیغه بودینبعد میگی رابطه کامل ینی ت ...

این خاستگارم سنیه عزیزم اونی ک میخام نیست

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

میگن نگیم عقذ باطله خب

بله باطله و از نظر قانونی شما کلک زدی و میتونی راحت عقد رو‌فسخ کنه در واقع طلاق بده اصلا اینکار رو‌نکنی

شما‌شوهرت بوده گناه نکردی کار بدیم نکردی نگران نباش ولی از طرفی این اقا حقشه بدونه البته اگه کاملا رابطه‌داشتی و‌دوشیزه نیستی به اصطلاح‌حقوقی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ما دیدیم چیکار کنیمبگیم ندیدیم 🙂من ۱۷ ساله شغلم اینه از هز ۲۰ نا مراجعه ک ۱ نفر براش مهمه طرفش ب ...

شغلت. چیه عزیزم؟