2777
2789

قرصو که نخور

به دکترت بگو چون موقع عمل بگی پریود بشی لباس مخصوص میدن مشکلی نداره

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

خب خودت خیلی اذیت میشی ولی میتونی مفنامیک اسید بخوری شدتشو کم کنه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون تجربه دارید؟ بعضیا اخه میگن پریود باشی نمیشه

بله خودم موقع عمل پریود بودم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

خب خیالم راحت شد اخه دوست نداشتم قرص بخورم

به دکترت اطلاع بده البته

یکم عقب جلو داره پریودیم ولی احتمالا روزای اولم باشه موقع عمل

خیلی اذیت میشی خیلی

من خودم سر این قضییه تایم عملمو تغییر دادم

اصلا هر سری که نوار عوض میکنی مگه نباید سرت پایین باشه عوض کنی مگه نباید روبه بالا بخوابی خیلی اذیت میشی