2777
2789
عنوان

ازین که جدا شدین راضی هستین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 111 پست
چی میگی وقتی درست بشه چرا باید طرفو عوض کنه وقتی یکی دوستت داره و خوش اخلاقه ولی رابطه جنسیش اوکی نی ...

اره من شوهرم هم خوش اخلاق هم گرم مزاجه هم با محبته ولی نمبخوامش آنقدر خون تو دلم کرده سالها اول ازدواج الان برام ارزش ندارن عوض شدنش دوس دارم برم می‌دونم با اخلاقها خوبی دارم  خیلی ها هستن دنبال ی دختر خوب با محبت بگردن لایق محبت باشن اصلا فرض نشد خب بهتر از بودن با کسی هست که تنهایی باهاش زجر می‌کشی آخه این مثل لباس نیاز مالی نیست بگی نمیپوشم نیاز جنسی خیلی مهمه مگه میشه ی مرد جوون نیاز نداشته باشه آخه مگر اینکه یا سرش گرم باشه جایی یا معتاد باشه یا دوسش نداشته باشه بنظرت هر کدوم باهاش بهتر نیست اول راه جدا شه؟بعدشم من بالاتر گفتم اول بره مشاوره اگر نیومد مهم نبود برای دادخواست طلاق بده 

اخلاقش خوبه و دوستت داره اصلا ازش جدا نشوووووقت بذار رابطه رو درست کنمطمئن باش هیچ جا برات فرش قرمز ...

پس نیازش چی دم اسی ودم خانمایی مثل اسی گرم که بااین که نیازشون برطرف نمی شه به فکر جدایی می افتن تاخیانت الان اگه خانم این جوری بود هزاران بار مرد خیانت کرده بود

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من شوهرم هم خوش اخلاق هم گرم مزاجه هم با محبته ولی نمبخوامش آنقدر خون تو دلم کرده سالها اول ازدو ...

آره منم همینو گفتم میگم باید درمان بشه 

ولی من شخصا از ادم خوش اخلاق و مهربون که دوسم داره نمی‌گذشتم،رابطه هم خیلیی مهمه باید درمان بشه 

پس نیازش چی دم اسی ودم خانمایی مثل اسی گرم که بااین که نیازشون برطرف نمی شه به فکر جدایی می افتن تاخ ...

آره دقیقا درست میگی ولی من بودم اگه طرفو دوست داشتم اونم دوسم داشت و بهم محبت کنه و خیانتم نکنه 

100 درصد توانمو میذاشتم تا درستش کنم اگه هر کاری کردم و نشد اونوقت به جدایی فکر میکردم 

اره خیلی.. همیشه میگه بخاطر غرزدنای تواینجوری شدم!! ولی من میدونم الکیه... درطول روز کلی میبوسه منو ...

بببخشین اینو میپرسم  تو این ۳ سال نشده که ببینی بلند شده موقع بوس و بغل 

خودتون اصلا نشده که لباس خواب بپوشی خودتو آماده کنی براش ؟

اگه کردین ولی بازم جواب نگرفتین به نظرم برین پیش یه روانپزشک که درمان بشه بعد به فکر طلاق باشین

من ازاول ازدواج یه هزارتومن پول نگرفتم ازش ... برا همین غیراز نیاز عاطفی هیچ نیازیم بهش گره نخورده

باید ازش پول میگرفتی حداقل اینجوری نشون میدادی بهش احتیاج داری و... که روانشناسا میگن مردا خوششون میاد 

زیادی آدم نباید بساز باشه 

دوره شناخت روان مرد و... داخل ایتا 

چند تا کانال هست حتما عضو باش eitaa.com/Yeganeh_Sallehi (لینک نمیشه گذاشت سرچ کن یگانه صالحی) 

این کانال بی‌نظیر مدرسش هم وکیل هم روانشناس هم نخبه،خیلیا با این کانال زندگیشون درست شده 

کانال مرضیه کشوری هم عالیه، دوتاشون داخل ایتا 

شاید خودتم باید یه سری چیزا رو از درون خودت اصلاح کنی 

سر هر چی اذیت میکردن ما یه زندگی معمولی اما در از عشق داشتیم خانوادم خیلی سطح بالاتری هستن هی گیر می ...

وای مثل من منم مامانم همش میگ نگا فلانی چطور زندگی میکنه نگاه شوهر ط و... همش پرم میگنههه دوبار بخاطر حرفاش تا پای طلاق رفتم خداروشکر برگشتم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای مثل من منم مامانم همش میگ نگا فلانی چطور زندگی میکنه نگاه شوهر ط و... همش پرم میگنههه دوبار بخاط ...

به حرف هیچ کس گوش نکن همین که شوهرت بزاره بره همون اطرافیانت انقد پشتتو راحت خالی میکنن همه میرن دنبال زندگی خودشون به خاطر حرفهای اطرافیانت زندگیتو خراب نکن هیچ‌کس شوهرت نمیشه 

به حرف هیچ کس گوش نکن همین که شوهرت بزاره بره همون اطرافیانت انقد پشتتو راحت خالی میکنن همه میرن دنب ...

اره فهمیدممم و حتی ی مدت با مادرم قهر بودم انشاللههمسرت برگرده 

نمیش بهش زنگ بزمی باهم بحرفید برش گردونی غید خانوادتم بزن بخاطرش اگر مرد خوبیه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️