2777
2789
عنوان

تورو خداا بیاین یه لحظه

61 بازدید | 12 پست

بچه ها من به سرکتاب گرفتم یکم پیشگویی کرد بعدش گفت دعا داری زنگ زدم به یه نفر دیگه واسه باطل کردنش گفت دعا بدردت نمیخوره باید جن گیری بشی و اون دعایی که واستون گرفتن موکل شیطانی داره.من باور نکردم حرفاشو ولی خیلی گره و بحث و افسردگی ناامیدی و ....داریم با اینکه روانپزشک و... هم میریم

شما نظری دارین راجب اینکه واقعیه یا نه؟

اگر تجربه ای دارین لطفا لطفاً راهنماییم کنید 🌸 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت بگو ببینم؟چی شد فک کردی جن داری؟

من این روزا وقتی می‌خوابم مثلا پاک دوست بار میخوره انگار از ارتفاع دارم میوفتم بحث های الکی تو خونمون پیش میاد بابام از خونه میزنه بیرون افسردگیم خیلی شدید شده حس بی معنا بودن بهم دست داده خیلی ناامیدم خیلی فکر میکنم بلاتکلیفم زود پول از دستم درمیره

من این روزا وقتی می‌خوابم مثلا پاک دوست بار میخوره انگار از ارتفاع دارم میوفتم بحث های الکی تو خونمو ...

صب کن بینم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

دروغ گفته بهم؟گفت هشت جلسه سی میلیون و پونصد

بهم درخواست بده ببینم نیاز به اسم خودت مادرت دارم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

هیچی هنوز اعتماد نکردم بهش چون نمیسشناختمش

خوب کردی

سعی کن سراغ هیچکدوم از اینا نری حتی سرکتاب، همه اینا حالتونو بدتر میکنه

صوت سوره بقره بذار خونتون پخش بشه، تونستی خودتم بخون

تاپیکای بقره رو بخون حتما

آخه گفتش باطل کنی گره زندگیت باز میشه

من سالهاست درگیرم، یه مدت تو بیخبری بودم یهو یه فالگیر اومد دم خونمون آگاهم کرد که دورو برم چخبره، چند سال فقط حرص میخوردم که چرا اینجوری کردن باهامون، تا حرز امام جواد گرفتم از اون موقع انگار ذهنم بازتر شده دشمنی رو میفهمم بیشتر سمت خدا رفتم، الانم بقره میخونم و پخش میکنم تو خونه، خیلی خوبه آرامش داریم همه و کم کم بدون اینکه بفهمیم سنگینیا از بین میره

تو اشتباه منو نکن از فالگیر و رمال چیزی در نمیاد چندسال بعد مثل من پشیمون میشی