2777
2789
عنوان

برنامه نویسی کنار روانشناسی

56 بازدید | 12 پست

میشه هردو رو داشت یعنی اول دانشگاه روانشناسی بخونم بعد برم کامپیوتر من رشته ریاضی نیاوردم تو هدایت تحصیلی و از اونجایی که امتحانات نهایی الان سخته کنکور ریاضی بدم بنظرتون بدبخت شدم😭😭😭😭

برای آموزش برنامه نویسی میتونی از آموزشهای رایگان داخل نت سرچ کنی ببینی چیزی متوجه میشی یانه لزوما کسایی که رفتن رشته ی کامپیوتر برنامه نویس نمیشن چون چیز خاصی بهشون یاد نمی‌دن شاید اگه کلاس خوب هم پیدا کنی بتونی یاد بگیری 

در مورد روانشناسی هم اگه بتونی با مردم خوب ارتباط بگیری میتونه شغل خوبی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آموزش برنامه نویسی میتونی از آموزشهای رایگان داخل نت سرچ کنی ببینی چیزی متوجه میشی یانه لزوما ک ...

یعنی اگه دانشگاه برای کامپیوتر برم وقتم تلف میشه دیر نتیجه میگیرم

یعنی اگه دانشگاه برای کامپیوتر برم وقتم تلف میشه دیر نتیجه میگیرم

ببینید اگه برای برنامه نویسیه تا اونجا که دیدم فقط به زرنگی خود دانشجو بستگی داره تو دانشگاه چیز زیادی یاد نمی‌دن مگه حالا دانشگاههای بزرگ و مهم که قبول شدن تو این دانشگاهها خیلی سخته البته اونم مطمین نیستم برنامه نویسی در حد خوب و کافی یاد بدن خود شخص باید بره دنبالش  شما اول باید کنکور  قبول بشی البته رشته ی ریاضی خوب از یه جهاتی سختتره ولی از یه جهت که متقاضی کمتر داره اگه بتونی با کلاس و کتاب تست شاید بتونی قبول بشی برای استخدام و اینا شاید بدردت بخوره و اگه بتونی خودت برنامه نویسی یاد بگیری با کمک اساتید و دانشجوهایی که دستشون بازتره بتونی کار تو برنامه نویسی پیدا کنی اگه خودتون دوست دارین تونت سرچ بزنین و یکم از آموزشها رو ببینید در کنارش برای کنکور هم بخونید انشالله هرچی خیره همون پیش بیاد 

ببینید اگه برای برنامه نویسیه تا اونجا که دیدم فقط به زرنگی خود دانشجو بستگی داره تو دانشگاه چیز زیا ...

من الان رشتم انسانی هست و بیرون کلاس های برنامه نویسی میرم میگم موقع دانشگاه اول روانشناسی برم بعد برم کنکور ریاضی بدم برای کامپیوتر یا اول کامپیوتر برم بعد برم کنکور انسانی بدم برای روانشناسی نمی‌دونم روانشناسی از روی علاقه میرم یا بخاطر اینکه تو تغییر رشته قبول نشدم می‌دونم وظیفتون نیست ولی لطفاً بهم روحیه بدید

من الان ۲۴ سالمه میتونم تو کنکور نتیجه خوبی بگیرم بنظرتون

نمی‌دونم والا  شما خودتون خودتونو بهتر میشناسید من نمیتونم بگم بله قبول می‌شید یا نه نمیشید بنظرم همون آموزشهایی که تو تاپیک های قبلی بعضی از کاربران گفتن یه یکی دوماه استفاده کنید ببینید واقعا استعدادش رو  دارین یانه اگه احساس کردین پیشرفت دارین خوب میتونید برای کنکور شروع به برنامه ریزی بکنید البته میگم خود دانشگاه ملاک آموزش و کار پیدا کردن نیست شما نمونه  کار خوب داشته باشین شاید زودتر به نتیجه برسید 

مثلا میگم

یه دوماه آموزش برنامه نویسی رو بصورت خیلی جدی  دنبال کن ببین چیزی ازش سر درمیاری یانه اگه پیشرفت داشتی برو دنبال کامپیوتر اگه دیدی خیلی سختته همون روانشناسی برو یا اگه میخوای مطمین بشی با یه مشاور تحصیلی صحبت بکن 

یه دوماه آموزش برنامه نویسی رو بصورت خیلی جدی دنبال کن ببین چیزی ازش سر درمیاری یانه اگه پیشرفت داش ...

من الان انسانی هستم میگم روانشناسی بخونم کنارش کامپیوتر برم و بعد پایان روانشناسی برم کنکور ریاضی بدم