2777
2789
التماس دعاممنون بابت دعای قشنگت

ازخدی بزرگ میخوام هرارزو وهرحاجتی داری براورده بشه وبهت ارامش بده هیچ وقت سرت پایین نیوفته و رزق وروزی سلامتی عزت سربلندی وسعادت وغم نبینی ان شاءالله الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه 😊

بببخشید می پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 🥲 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 🥲 

بببخشید می پرسم من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ...

هرچیزی لیاقت میخواد وخوبی که ازحدبگذرد نادان خیال بدکند من بودم کلا رو بهش نمیکردم ازش میگذشتم ابدی

به نظر شما حرف بدی زدم گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 🥲🥲🥲

نه حرف بدی نزدی هرچیزی باید علتشو فهمید شاید سوتفاهمی پیش اومده باشه اما اون بنده خدا دوست نداره زیاد طرفش بری وکسی مهترکنارش هست 

ما هر دو خانم یم

خودتم ناراحت نکن باهرکس مثل خودش رفتارکن مشخص خانم باکمالات ومهربانی هستی چون بدون تقصیری فقط خواستی علت رفتارشو بفهمی اون جورادمها خودخواه هستن دل میشکنن بعد بشینن میگن ازما بی گناه ترکلا نیست