2777
2789

سیمی تا دبیرستان خوب نیست بچه ان میگیرن پاره پوره میکنن برا خودشون اخر سالی دردسر میشه برگه هاش گم و گور میشن اگه پاره شن

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله سه سال انجام میدم خوب بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من خودم اون موقع فقط کتاب هایی که زیاد مینوشتیم و مامانم برام سیمی میکرد

ولی از هشتم به بعد همه رو به غیر از اون چرت و پرت ها سیمی میکنم

بچه ها مخصوصا ابتدایی ها نمی دونن چجوری مراقب باشن پاره نشه

من تا دهم کلا ممکن میکردم و جلد 

همیشه ام تمیز بودن و انگار نو نو بودن بستگی به بچت داره من خودم از اول مرتب بودم و حساس ولی همیشه کتابامو گم میکردم 😂🤦🏻‍♀ دیگه یازدهم اولین سالی بود ک سیمی کردم و واقعاااا راضضی بودم خیلی 

من دهم هیچ کاری نکردم همه کتاب هام پاره پوره شد ولی سیمی خیلی برام راحت بود اصلا ام پاره نشد امسالم سال اخرمه باز می‌خوام سیمیی کنم با طلق 

منگنه بهتره؟

اره

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙