2777
2789
عنوان

یا ایتها السمپادیون بیاین با هم باشیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 62 پست
اره البته دیگه واسم مهم نیستش.. میگم بچه بودیم خرمون میکردن با این درسا وقتمون پر بشه که نریم معتاد ...

آره وقتی که ملت با کلاسای تفریحی و کتاب و فیلم و مهمونی سرشونو گرم میکردن ما داشتیم تست تاریخ جغرافی میزدیم😑 وا اسفااا😂😂😂

آره وقتی که ملت با کلاسای تفریحی و کتاب و فیلم و مهمونی سرشونو گرم میکردن ما داشتیم تست تاریخ جغرافی ...

خخخخ😁

گذشته ها گذشته 😁😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت به فراموشی سپردی😑 من تازه تازه کشفیدم چه بلاهایی سرمون اوردن😂😂😂

نمیدونم چرا واسه من مهم نیست 😁 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نه اتفاقا بچه هاش صرفا درس خون نیستن ، خیلی از مدارس دیگه فشار زیاد تره

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

فقط ادعا و باد اضافست😑😑 آزمون هاش هم که همش غیراستاندارد 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

از همشون بدم میااااد 😑😑 اصلا از این جو بیزارم 😑😑 خدا باعث و بانیشون رو ....

من معدل دیپلمم 19.70 بود ... انتظارا زیاد بود ازم ماشالا همه رو روسفید کردم 😂😂😂😂

به نظر  من معدل مهم نیست مهم هنر تست زنيه، منم معدلام همیشه 19 به بالا بود ولی آخر دانشگاه آزاد قبول شدم😜

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
فقط ادعا و باد اضافست😑😑 آزمون هاش هم که همش غیراستاندارد 

اره موافقم👍 من میگفتم چرا همش نفخ دارم 😁 بخاطر باد اضافه بوده پس 😁😁😁😁

اره موافقم👍 من میگفتم چرا همش نفخ دارم 😁 بخاطر باد اضافه بوده پس 😁😁😁😁

😂😂😂