2789

(انگار در یک لحظه هم میتوانستم حس خوشحالی را به یاد بیاوردم و هم نمیتوانستم

دیگر میدانستم لایق شادی نیستم و هیچگاه لیاقتش را نخواهم داشت...)

_ میترسم , چون نمیدانم چگونه این وضعیت را تغییر دهم...

به نظر میرسد که در حین تلاش برای یافتن شادی و خوشحالی در چیزهای بیرونی، خودم و درونم را گم کرده ام!

جک لحظه ای سکوت کرد، روی صندلی چوبی اش تکان خورد و گفت: فکر میکنم همه ما با یک هدف به دنیا آمده ایم و چیزی که واقعا میخواهیم ، در تمام زندگیمان

سرچشمه شادی ست.

مایا لبخند زد: مانند سوفی حرف میزنی!

+ واقعا؟ مگر سوفی به تو چه گفت؟

_ سوفی به من گفت خودم را باور داشته باشم و شجاع باشم...

این کار را هم کردم. یکماه همه چیز را تعطیل کردم و یک کتاب نوشتم. بعد سعی کردم آن را چاپ کنم... اما نشد.

+موفق نشدی؟

_نتوانستم یک نویسنده بشوم

+خب... حالا قرار است بمیری؟

_ چی؟ نه! چرا؟!

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

+ تا زمانی که نمرده ای! نمیتوانی بگویی که در دستیابی به چیزی موفق نشده ای یا دست کم، تا زمانی که همه راه ها را امتحان کرده باشی.

و تا زمانی که نمرده ای هم، همه راه هارا امتحان نکرده ای !

بنابراین ممکن است که دست از تلاش کشیده باشی اما نمیتوانی بگویی که موفق نشده ای.

_ در این باره مطمعن هستی ؟ کمی دیوانه وار به نظر میرسد...

+ " مهم نیست احمقانه باشد یا نه. اینکه از خیر درست کردنش بگذری، نهایت حماقت است! "

_ موضوع این است که آدم ها شانس کمی برای درست کردن چیزی دارند...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

+بنابراین ؛ وقتی فرصتی پیش می آید نمیشود از آن چشم پوشید

" باید قدرش را بدانی و با تمام وجودت نگهش داری:) "

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

- ...

+ میدانم که بیشتر مردم وقتی که زندگی سخت میشود، تسلیم میشوند اما؛

" این دقیقا زمانی است که تو باید هرچه داری رو کنی! "

اگر فکر میکنی افتاده ای ، وقتش است که دوباره بلند شوی

" و بپری! "

مایا سر تکان داد.
 نمیخواست حرفهای جک را تایید کند اما از عمق وجودش میدانست که حرف های او
 درست است...
 او میدانست که اگر واقعا بخواهد میتواند کاری انجام دهد!
 چون همانطور که جک گفته بود: " مسئله اصلی باور کردن خود و شجاع بودن است. "