2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میخاد از اول مهر بچه شو بسپاره بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 39 پست

عزیزم نه گفتن سخت نیست بگو نمیتونم هرروز ببخشید مسئولیت داره منم کار دارم به زور بتونم بچه خودمو بزرگ کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چه پررو 

راحت بی رودرواسی بگو من نمیتونم نگه دارم حالا گاهی وقتا اشکالی نداره ولی هر روز نمیتونم 

میخواد بهشون بر هم بخوره، بخوره بی خیال

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اگه کسیو نداره و واقعا شرایطشو داری و آدم مزخرفی نیست قبول کن خدا خیرت بده منم این شرایطو داشتم خدارو شکر مادرم دخترمو نگه می‌داشت امسالم دیگه بزرگ شده میره پیش دبستانی

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

بگو شرمنده من برای امسال خودم برنامه دارم می خوام برم کلاس بچه ام رو هم با خودم می برم. 

(حقوق می گیره یه پرستار هم برای بچه اش بگیره)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چقد بی جنبه اس

حالا چون چن بار محبت کردی بچشو نگه داشتی میخواد پول به پرستار نده

تو بشی پرستار؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه کسیو نداره و واقعا شرایطشو داری و آدم مزخرفی نیست قبول کن خدا خیرت بده منم این شرایطو داشتم خدار ...

شما مادرتون بوده.  ایشون حتی نظرش هم نپرسیدن. خودشون تصمیم گرفتن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اصلا قبول نکنید بچه مردم مسئولیت دارد 

بعد یه روز آدم حوصله بچه خودش نداره رو تربیت بچه شما هم تاثیر می زاره 

خودت نمی تونی به همسرت بگو ای مسئله حل کنه ولی قبول نکن شده خودت حرفت بزن ناراحت بشن بعد یادشون می ره 

بگو نه عزیزم من نمی تونم مسئولیت قبول کنم. بچه ان و شلوغ کتر. فردا از دماغش خون بیاد من نمی تونم پاسخگو باشم. بعدشم یه روز میخوام برم خونه مامانم، یا مهمونی میاد برات بچه ات اذیت میشه .. 

یا اصلا یه تایم هایی بچه من خوابه، منم میخوام بخوابم بعد بچه تو بیدار باشه ، نمیشه که راحت خوابید.. من تایم استراحتم کمه و واقعا اذیت نیشم اینطوری.. 

پرستار بگیر براش راحت..