2777
2789
عنوان

اگه همین الان به شوهرتون بگین ده تومن بزن چی کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 93 پست

دیروز مامانم پول لازم داشت زنگ زد ب من ک‌چقدر میتونم بهش بدم من ی مبلغی گفتم همسرم صحبتمون رو شنید بلافاصله گفت اینقدرهم من میتونم بدم بدون اینکه بپرسه برای چی و کی پس میدن و.... . دیگه هرچی تو کارتش بود داد الان صفریم جفتمون😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این ملاک نیست تو موقعیت های مختلف به رفتارش دقت کن مثلا چیزی خوشت اومد بگو ببین پیشنهاد میده بخر ...

تاحالا نشده اگه از چیزی خوشم بیاد بهش بگم، یعنی روم نمیشه. ولی خب پیشنهاد یه کافه خاص یا خوراکی خاص رو دادم و فورا انجام داده.

واسه خوراکی و کافه و اینا کم نمیذاره. هر وقت بیرونیم حتما شام میخوریم اونم هر چی من پیشنهاد بدم

هرازگاهی هم( مثلا ماهی یه بار) بدون مناسبت کادو میخره در حد ششصد هفتصد تومن. 

ولی بازم نگرانم خسیس باشه و دلش نیاد در آینده خیلی خرید کنه. آخه اینجا دیدم چقدر شوهراشون یا نامزدشون دست و دلبازه همش دارم مقایسه میکنم😭

چرا با همون ازدواج نکردی

خیلی‌مفصله. از دلایل اصلیش این بود ک چادری‌نبودم و غریبه‌بودم .اون قشر از اون شهر ک شاید بعضیا‌بدونن کجاس اون موقع کسی ک چادر سرش نمیکرد یعنی‌خراب‌بود . 

parasoo1989@

آره بیشترم باشه میده تا جایی که پول دستش باشه وقی میگه براچی منم میگم میزنه 

بعد اخرشبش میرم بحث میکنم که چرا قبل اینکه من بگم خودت نزدی که من بهت روبندازم بعد بحث میکنیم اون میگه ببخشید منم میگم خودت باید بدونی دیگه بهت نمیگم(می‌دونم اخلاقم بد ولی مرد خودش باید اینارو بلد باشه هرچند وقت یه بار بگه پول لازم نداری خودمم کار میکنم ولی اون باید بگه 😁)

درحال ساخت ....:)

من الان نامزدم( عقد نیستیم) چند بار رفتیم یه بازار خاص تو شهرمون، چون نامزدم اونجا رو دوست داره، ولی ...

حتی وقتی میگردی تعارف بستنی آبمیوه چیزی.... نمیدونم شاید اینا ملاک نباشه پول بخواه ازش ببین چطوره رفتارش البته زیاد نها

حتی وقتی میگردی تعارف بستنی آبمیوه چیزی.... نمیدونم شاید اینا ملاک نباشه پول بخواه ازش ببین چطوره رف ...

آره تعارف که زیاد میکنه اصلا واسه خوراکی اینا خسیس نیست

ولی خب هنوز عقد نکردیم روم نمیشه ازش پول درخواست کنم. زشت نیست الان؟ حس میکنم خودم و بابامو کوچیک میکنم. البته تاحالا دو دفعه واسم پول واریز کرده تو یکماهِ گذشته، یه بار یه تومن واسه ضد آفتاب، یه بارم یه تومن واسه باشگاه. 

تاحالا نشده اگه از چیزی خوشم بیاد بهش بگم، یعنی روم نمیشه. ولی خب پیشنهاد یه کافه خاص یا خوراکی خاص ...

بنظرم نامزدت خسیس نیست همه نمیان کل زندگیشونو تعریف کنند یا تو نمیتونی کل زندگیه اونارو ببینی اصلا خودتو اذیت نکن عزیز ان شاالله خوشبخت باشی و شاد