2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چرا وقتی مادرم بهت تیکه میندازه جوابش را نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 33 پست
شوهرم میگه چرا همون جا جوابش را ندادی من سرم تو گوشیه اصلا از این حرفای خاله زنکی سر در نمیارم نمیتو ...

به شوهرت بگو دفاع کنه ازت

بگه زنم بهترین غذاهای درست میکنه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خب راست میگه جوابشو بده تا خودش جمع کنه اینقد بی زبون بازی در نیار

دقیقا همین رو شوهرم میگه 

میگه تو رو بی زبون و نجیب دیده داره می‌تازونه 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمن جوابشو حتما بده منم شوهرم ازاول گفت هرکی بهت چیزی گفت جواب بده من هی گفتم ن احترام بذارم چندسال گذشت خیلی دیگ پررو شده بودن الان قشن نشوندمشون سر جاشون جرات نمیکنن بهم بگن بالا چشمت ابرو شماام دفاع کن از خودت مثلا بگو مامان جان اگر از مجردیاش این مدلی بهش میرسیدی عادت میکرد الان خیلی از غذاهای مقوی رو درست میکنم دوست نداره از بس شما بهش تخم مرغ داده بودی بااحترام وخونسردی برین بهشون 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

به شوهرت بگو دفاع کنه ازتبگه زنم بهترین غذاهای درست میکنه

میگه من تیکه ها را نمیفهمم تو که میفهمی باید جواب بدی.

بعدشم من ده سال هرچی می‌فهمیدم از طرف تو حرف میزدم تو یاد نگرفتی جواب بدی یبار جواب بده مادرم ازت حساب ببره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

شوهرت درست میگه، اگر اون یک چیزی بگه، الکی بین شما ومادرشوهر شکراب میشه، فکر میکنه شما شوهرت را پر کردی.

مثل همین جا که راحت حرف میزنیم اونجا هم راحت باش.

یا مثلا اگر اهل پیام واینها هست به صورت نامحسوس لا به لای پیام های خودت، منظورت را هم برسون.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزمن جوابشو حتما بده منم شوهرم ازاول گفت هرکی بهت چیزی گفت جواب بده من هی گفتم ن احترام بذارم چندس ...

دقیقا میگه من هرچی ازت دفاع کنم به اندازه یه کلام حرف زدن و جواب دادن خودت نمیشه. اونا ازت حساب نمیبرن 

یا بهشبگو مامان جان فقط از نظر شما شوهرم ضعیف شده وگرن هرکی میبینش میگ رنگ و روش باز شده.بگو از شماام توقعی نبود البته سنتون بالاس نمیتونستید بهش برسید خداروشکر زودتر زن گرفت 😊یا میری خونشون ب شوهرت بگو غذا ک براشوهرت کشید بذاره جلوی تو تا مامانش یاد بگیره تو واجب تری 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یا بهشبگو مامان جان فقط از نظر شما شوهرم ضعیف شده وگرن هرکی میبینش میگ رنگ و روش باز شده.بگو از شماا ...

آفرین چه جوابی

مرسی از راهنماییت❤️

عجیب بود 

نبود

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

دقیقا میگه من هرچی ازت دفاع کنم به اندازه یه کلام حرف زدن و جواب دادن خودت نمیشه. اونا ازت حساب نمیب ...

اره عزیزم تجربه ی هشت ساله ی منه تااز دست شوهرم ناراحت میشدن ب من پیام میدادن محلم نمیذاشتن تیکه مینداختن ی بار دعوایی درست کردم ک کتک کاری کردیم جوری ک از ما شکایت کرده بودن از اون موقع دیگ کسی جراات نداره بمن حرف بزنه فقط و فقط خودت میتونی دهنشونو ببندی

میگه من تیکه ها را نمیفهمم تو که میفهمی باید جواب بدی.بعدشم من ده سال هرچی می‌فهمیدم از طرف تو حرف م ...

دقیقا جواب بده نذار بگه دیگه

بگو الان شما فکرمیکنی پسرت داره گرسنگی میکشه توخونه؟

من حتی براش جدا درست میکنم

اینهمه آدم زحمت بکش آخرش شما اینجوری بگید

یا شروع کن به ایراد گرفتن از خودش ،بگو چقدر لاغر تر شدید چرا یکم بخودتون نمرسید شما که خوب برنامه غذایی میدی به ما

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست