2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چرا وقتی مادرم بهت تیکه میندازه جوابش را نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 33 پست
آفرین چه جوابیمرسی از راهنماییت❤️

قربونت برم عزیزم باادمای زبون نفهم باید مثل خودشون باشی

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

برگشتیم خونه ناراحتم میگم مادرت اینا را بهم گفت تو چرا هیچی نگفتی؟گفت برات نوبت بگیرم از دکتر چرا نگ ...

خونسرد باش. سوهر من اگه جلوش جون هم بدم براش مهم نیست. وقتی می گو فلان جام درد می کنه زود حرفو عوض می کنه. حالا مادرش گیر داد بهم برا شوهرت نوبت فلان دکتر رو بگیر. منم مثل خودش محل نذاشتم. گفتم خودش بگیره به من چه. خانم زحمت کشیده تلفنی یه نوبت گرفته همه چیرو هم غلط و غلوط گفته. دو روز علاف یه نوبت دکتر شد.

منم اصلا برام مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یابگو اگر کم و کاستییباشه خرجا گرونه شما زحمت بکش مواد غذایی پروتیینی بیشتر بخرمن بیشتر براش میپزم 😊

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

دقیقا همین رو شوهرم میگه میگه تو رو بی زبون و نجیب دیده داره می‌تازونه

فقط خاستم بگم خوش به حالت که شوهرت هوات داره....اونروز جلوی پدرش وخواهرش و دوتا بچه هام برداشته میگه باید برات زن بگیرم این اصلا بهت نمیرسه حالا شوهرم مث مجسمه ایستاده لال....خیلی عصبی شدم لعنت به مادرشوهر  بدجنس.....