2777
2789

مامانا بیاین از شیرینکاریها و شیرین زبونیهای بچه ها تعریف کنیم. لحظاتی که واقعا ادم دلش میخواد بخوردشون😋😋😋😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بگم چند روز پیش داشتم میرفتم تو حیاطمون لباسامونو پهن کنم پسرم سه سالو نیمشه فقط شال پهن سرم کردم استین کوتاه بودم بخدا صدام کرده میگه مامان اینجوری زشته مردم میگن هو هو از خنده ترکیدم از ی لحاظم فهمیدم که ذات پسرا حساسن 

من لحظه ای که دوتا دخترام باهام خاله بازی میکننو روبوسی میکنن دلم غششششش میره میرم میگیرمشون به بوس😍😍

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

وایی من عاشق حرکتا و کارایه دخترمم وقتایی ک تو خواب دهنشو باز میکنه شیر بخوره وقتایی ک شروع میکنه بازی کردن و من هر صدایی از خودم درمیارم تقلید میکنه وقتایی ک دمر میشه و تا سر بچرخونم میبینم غلط زده وسط،خونست وایی خدا ابان سرما خورده خیلی ناراحتم براش 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

من کله دخترم جیگره در کنار نق نقو بودنش ..خیلی شیرین زبونه به باباش میگه عشقم..به من میگه بی ادب 😂 نمیدونم چیه تو دهنش افتاده منم در حد بی اندازه لهش میکنمو میبوسمش😑

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

پسر کوچیکه من سه سال و نیمش هست دیروز خیلی اذیتم کرد گفتم خیلی از دستت ناراحتم گفت مامان دوسم داشته باش قول میدم ناراحتت نکم  بگو آخ  جون ک  من بچه دارم . پسرم خیلی مهربونه

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
من که دارم از دستش کلافه میشم تا میخوام برم بغل شوهرم بخوابم فورا میاد خودشو میندازهه وسط 

دختره یا پسر ؟ پسر منم رو من حساسه.

با خودم بردمش مطب دکتر زنان برای چک اپ. وقتی دکتر داشت مه مه ها رو معاینه میکرد، پسرم (۱۳ ماهه )داشت خودشو میکشت. تا تموم بشه کلی هوار هوار کرد. قشنگ احساس میکرد خطری منو تهدید میکنه.

افرین بهش. ارزومه که منم این لحظه رو تجربه کنم. از چند ماهگی/سالگی خودش تنها میره واسه خواب؟

ولله من از نه ماهگی شروع کردم یادش دادن هفده هجده ماهگی یاد‌گرفت بستگی داره کی شروع کنید یاد بدید بهش 

البته گاهی جنی میشه دیوونم میکنه نمیخوابه 🤭

یه مدت هم بچه دومم اومده بود دخترم خیلی ریخته بود بهم خوابش ولی باز درست شد

ولله من از نه ماهگی شروع کردم یادش دادن هفده هجده ماهگی یاد‌گرفت بستگی داره کی شروع کنید یاد بدید به ...

چه عالی. پسر من تو مهد خوب میخوابه و مربیش میگه گاهی تنها میخوابه. اما شب من نتونستم هنوز عادتش بدم. 

البته به سبک مهدش که بهش میگم بخواب فقط سرش رو میزاره رو بالش چند ثانیه بعد برمیداره😉