2777
2789

زندگی ما ک طبق روال با دعوا و کش مکش پیش می ره این مهمونیا و لبخندهای اجباری دیگه سفر قابل تحمل .تموم نمیشه لعنتی... دیگه احساس میکنم ظرفیتم پره.. ی کلمه اضافه دیگه منهدمم میکنه

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده یکم توضیح بده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
چیشده؟ فکر نمیکنی ما علم غیب نداشته باشیم

عزیزم منم نخواستم حدس بزنین تو انتخاب گپم هم زدم درد دل ..زندگی روتینم بیسش رو دعواس اما دیگه مهمونی رفتن و اومدن و شهرسازی خستم کرده.. تازه شوهرمم وقتی تو جمع خوبم باهاش باورش میشه همه چی اوکی شده آدم انقد خنگ

امسال ما نرفتیم شهرستان خونه پدر مادرش اونا رو گفت بیاییم ک نیومدن فعلا .. نمیدونم این موضوع روش تاثیر گذاشته یا نه خیلی رو مخ می ره قبلا فقط تو سکوت بودیم انا چند روزه این رو اون رو شده

چرا همه چي اوكي نيس؟ كاري كرده شوهرت؟٠

از زمان حاملگیم همه چین بهم ریخت خیلی دوران بدی داشتم سر اون دوران هیچ وقت ازش نمی گذرم.. تا الان ک بچم نزدیک دوسالشه... جای خواب جدا غذا جدا کلا همه جیمون جداس تا همین هفته پیش هم خیلی سعی میکرد مثلا جو آروم باشه لااقل داد و بیداد نباشه واصرار  که ربیم مشاوره اما جدیدا اونم کم ممحلی میکنه خیلی برام زور داره.میدونی همه مشکلم باهاش مشکل مالیش و قسطاش ب خانوادمه 

از زمان حاملگیم همه چین بهم ریخت خیلی دوران بدی داشتم سر اون دوران هیچ وقت ازش نمی گذرم.. تا الان ک ...

ديشب ي فيلم بود ديدم اسمش زير سقف دودي

زن و شوهره اصلا كاري ب كار هم نداشتن

حتما ببينش

فيلم اموزنده ايه

خب سخته كه اينجوري  مگه دوست نداريد همديگرووو

خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم تو دوران دوستی همه چی خوب بود انا همه چی از عقد بهم ریخت تفاوت طبقاتیمون فک کنم مشکل اصلی خانواده خیلی پایین ترین از نظر مالی و فرهنگی و اصلا نمیتونن حمایت کنن پسرشونو و همه حمایت از جانب خانواده من بود حالا همه اینا عقده شده برام ب همراه مشکلاتی ک از حاملگی باهاش داشتم