2777
2789
عنوان

بابام زل زده بود بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دختر خوب پدر آدم فرعون هم باشه پدر آدم هست نباید تو دین و شرعیات ازش پیروزی کرد ولی باید احترامش نگه داشت اگه بهشت زیر پای مادران است جایگاه پدر کمتر از این نیست تو تورات میگن حضرت یوسف (ع) در مقام نبوت از پدر بالاتر بود عزیز مصر بود  ولی یعقوب پدر بود و احترام پدر واجبات و چون یوسف علیه السلام برای چیزی کمتر از لحظه در دیدار پدر بعد سالها  که پدر  زمین خورد و درنگ کرد خودشو از پدر بالاتر دیدحضرت جبراییل بر او نازل شد و گفت دست هاتو بالا بیار و نوری از آرنج او تا آسمان رفت و فرمود از نسل تو پیامبری نخواهد آمد چون کمتر از لحظه خودتو از پدرت بالاتر دیدی تنبیه تو همینه

و حضرت موسی (ع) از نسل لاوی و حضرت داوود و حضرت سلیمان از نسل برادرش یهودا هستند 

اسلام این موضوع رو رد کرده و میگه پیامبران در مقام نبوت چنین عملی نمیکنن 

منم معتقدم حضرت یوسف این عمل انجام نداده 

و معتقدم اگه افکار پدر غلط باشه نباید رعایت کنیم ولی احترامش در همه حال و در هر مکان واجب است سعی کن خواهر عزیزم با پدرت حرف بزنی اگه سنگ هست نرمش کن آتش هست آی بپاش روش نزار دیر بشه برات به درگاه خدا دعا میکنم که رابطه شما و پدرت خوب بشه برا دختر بهترین لذت دنیا رابطه دختر پدری هست 

تو جمع نبودم و اصن نمیشنوع که با صدام بیدار شه

نشنوه ،چشاش دیگ نبسته بودن ک نبینه ،این مواردها رعایت کن بعد ببین یکبار هم ذل نمیزنه تعجب نمیکنه ازت 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گفتی پدرم ناشنوا هست دلم لرزید این آدم ها زود رنج هستند زود عصبی میشن ولی کافی ببینم محبت واقعی بهشون میشه رفتارشون ۳۶۰ درجه عوض میشه 

نمی‌خواستم بگم من با این آدمها کار کردم حتی رایگان محبت کردم بهشون غذا دادم زدن زیر دستم ولی آروم تر با محبت نگاشون کردم اول بدتر میکردن تا منو عصبی کنند اهل لج بازی شدید بودن من لج نکردم بعد یه مدت باهام دوست شدند من برا رضای خدا با غریبه اونم چند سال نه یه نفر چند نفر این کارو کردم این که از خون خودته الهی هر چی میخوای بهش برسی ولی خواهشاً به حرف این خواهر حقیرت گوش کن 

نشنوه ،چشاش دیگ نبسته بودن ک نبینه ،این مواردها رعایت کن بعد ببین یکبار هم ذل نمیزنه تعجب نمیکنه ازت

تو‌چی میگی اصن ؟این همه بابا بچه هاشون کشتن پس وقتی میام میگم ترسیدم بدون شاید اصلا خوب نیستیم چرت و پرت اینجا تفت نده عقده ای ملومع چقدر ازینایی ک رو مخی

گفتی پدرم ناشنوا هست دلم لرزید این آدم ها زود رنج هستند زود عصبی میشن ولی کافی ببینم محبت واقعی بهشو ...

شما نمیخاد برا من بگی که ۲۳ دارم باهاش زندگی میکنم و خوبی ازش ندیدم

چراغی به خونه رواست به مسجد حرام است اینو همه میدونیم 

تو محبت که حق خونواده هست در درجه اول صله رحم در حق اهل خونه هست بعد خونه خدا محبتت خرج اهل خونه که برکت و خوشبختی وارد زندگیت میشه 

گفتی پدرم ناشنوا هست دلم لرزید این آدم ها زود رنج هستند زود عصبی میشن ولی کافی ببینم محبت واقعی بهشو ...

ایشون خودشون درگیر هستن ،صدنفر هم بیان بگن این درگیر باخودش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما نمیخاد برا من بگی که ۲۳ دارم باهاش زندگی میکنم و خوبی ازش ندیدم

من یه مادر بزرگ داشتم هشت تا بچه و ۱۳۵ نوه و نتیجه داشت تو بچه گی در حد مرگ اذیتم میکرد ولی هفت سال آخر زندگیش من تو اون همه آدم ازش پرستاری کردم مدام هم اذیتم میکرد هر چی بگم کمه فقط میگفتم چون مادر پدرمه به خاطر پدرم نگهداریش میکنم خیلی عذابم داد اگه بگم چه کارایی باهام نکرد من قبول دارم پدرت بد هست ولی ته قلبم حس میکنم قلب پاکی داری و لایق بهترین ها هستی من هر بار مادربزرگم بدجنس میشد میگفتم اونقدر بهت محبت میکنم که بعد مرگ هم محتاج حلالیت من باشی 

چراغی به خونه رواست به مسجد حرام است اینو همه میدونیم تو محبت که حق خونواده هست در درجه اول صله رحم ...

خودتون ناراحت نکنین متوجه نیست 

ایشون خودشون درگیر هستن ،صدنفر هم بیان بگن این درگیر باخودش

می‌دونم ولی اسی دکتر مغز و اعصاب ببرید بهش دارو بده هم خودش کمتر زجر می‌کشه هم اطرافیان اینجوری که شما رو زود پیر می‌کنه تو اوج جوونی حس افسردگی و ببین مادرت چی از دستش می‌کشه 

من اسی رو با ذره ذره وجودم درک میکنم حق داره تا کفش کسی رو به پاهام نکنم و باهاش راه نرم قضاوت نمیکنم 

اسی سالهای بچه گی نوحوونی و اوج جوونی با این درد قد کشیده هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی زجر کشیده فشاری روشه قابل گفتن یا درک متقابل نیست ولی سنگی نتونی برداری باید بهش تکیه کنی الان اسی باید دنبال بردن پدرش به دکتر مغز و اعصاب باشه کاش چند سال قبل این کار انجام میدادن کاش زمان بچه گی اسی روانپزشک خونواده داشتند لحظه لحظه های این دختر عزیز زجر کشیده تو تموم جون و تنش ریشه کرده