2777
2789
عنوان

بابام زل زده بود بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست
می‌دونم ولی اسی دکتر مغز و اعصاب ببرید بهش دارو بده هم خودش کمتر زجر می‌کشه هم اطرافیان اینجوری که ش ...

خیلی ها دیگ هستن مثل اسی فقط از پشت گوشی میخوان به راحتی ها برسن ،نیم ساعت باباشون ببرن دکتر مغز اعصاب داروهاش مصرف کنه تحت درمان باشه اینجورا هم نمیشد اون بنده خدا 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی ها دیگ هستن مثل اسی فقط از پشت گوشی میخوان به راحتی ها برسن ،نیم ساعت باباشون ببرن دکتر مغز اعص ...

شاید به ذهن اسی نرسیده بقیه بزرگ‌ترهای فامیل باید کمکی میکردن شاید اسی از دست این فشارها خودشو با تلفن سرگرم می‌کنه یادش بره تو سن حساسی هم هست این تاپیک زده که درکش کنیم راهنمایی کمک چه می‌دونم الان دلش آشوبه شاید دستاش می‌لرزه تپش قلب گرفته تا صبح هم نمونه بخوابه اسی تو بطن ماجراست داخل دایره باشی نمیتونی درست تصمیم بگیری 

اسی جان اگه کمکی از من بر میاد بگو در حد توانم هستم کدوم شهری تا پزشک خوبی برا پدرت معرفی کنم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به ذهن اسی نرسیده بقیه بزرگ‌ترهای فامیل باید کمکی میکردن شاید اسی از دست این فشارها خودشو با تل ...

حرفهاتون قابل درک هست برام ،آخه آدم نمیدونه از پشت پرداها چون خیلی ها اون چیزی ک هست نمیگن و میان چیزی نیست ومیگن ،کمک کردن به هموطنانم از علاقه های قلبی خودم هست و هروقت اومدم اینجا تاپیک های حقوقی بیشتر میرم ک دردی کم کنم از هموطنانم ،ولی متاسفانه ۷۰ درصدشون اشتباه یا دروغ یا توهم هاشون گفتن ولی بازم من توجه نمیکنم میدونین چرا توجه نمیکنم به حرفهاشون ک راست یا دروغ میگن چون بهم ثابت شده خیلی خوانندهای دیگ خاموش هستن فقط نگاه دارن دنبال حل مشکل شون هستن میخونن و میرن انجام میدن یا از خودم پرسیدن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بازم دمت گرم

شماهم خانم خوب و مهربونی هستین ،هرجا مشکل حقوقی دیدین کسی داشت منو تگ کنین