2777
2789

خیلی دلم گرفت اما برای خودم نه برای بقیه

رفته بودم نمایندگی اسکیچرز کفش بخرم خودم میخرم چون مشکل پا دارم

اما اون نمایندگی برند پر بود از خانواده های پولداری ک اومده بودن برای بچه کوچیکشون کفش اسکیچرز بخرن برای شروع مدرسه و برند اسکیچرز بزرگانش از 7 تومن شروع میشه تا 15 16 تومن و فکر می‌کنم بچگانش از 5 تومن شروع میشه تا اینجا هیچ مشکلی نبود اما یهو یادم اومد بچه یکی از فامیل که اوضاع مالی خوبی ندارن هفته پیش زنگ زد گریه گریه گریه که مدرسه ها شروع شده هیچی ندارم و ما و یکی دیگه از فامیل 4 تومن باهم دیگه دادیم این بچه همه چیزش با 4 تومن خرید

دلم گرفت گفتم قربون بزرگی خدا برم ی بچه کفشش ده تومنه یکی برای ی دفتر گریه میکنه

خانما این روزا حواستون ب فامیل و اطراف باشع ب محصل ها اونایی ک دستتون میرسه کمک کنید 

کاش دنیا عدالت داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده منم میبینم تو اطرافیان

دوتا بچه میشناسم پدر ندارن اگه کسی خواست کمک کنه معرفی کنم گناه دارن لوازم تحریر نیاز دارن🥲

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم دخترم ده سالشه.کفش و‌کیف نو‌نداره.یتیم‌هست.چاره چیه.باید ساخت

عزیزم کجا میشینی

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی