hngmeh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 14 عنوان خواستگار 101 بازدید | 16 پست از بین دوتا کدوم اولی: موقعیت مالیشون مثل خودمونه،قد و چهرهه متوسطی داره،کارش راننده ماشین سنگین و ی ماشین پارس داره (رابطه مادرش با من خوب نیست)دومی: موقعیت مالیشون تقریبا از ما پایین ترن،قد و چهره نسبت به اولی بهتره، کارش آزاده و هیچ چیزی ندارع(رابطه خونوادش با من عالیه و خیلی دوسم دارن)دوتا هم همسنن 1404/06/22 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8088 اگه همینقدر سطحی توضیح دادی و بدون در نظر گرفتن فاکتور های مهمترهیچ کدوم با احترام با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
hngmeh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 14 اینا که گفتی قانع کننده نیست باید رفتارهاشون رو بسنجی هر دوتا رو مدت زیادیه میشناسم خونواده اولی خیلی مذهبی و خشکن ولی پسرشون دقیقا همون چیزیه که مد نظرمه غیرتی، جدی ، حامی خونواده دومی مثل خونواده خودمونه اما پسره زیاد اون رفتاری که من میخوامو نداره روشن فکر، با همه شوخی میکنه، خجالتی زیاااد
hngmeh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 14 اگه همینقدر سطحی توضیح دادی و بدون در نظر گرفتن فاکتور های مهمترهیچ کدوم با احترام مطمئنن که اینقدر سطحی نیست 😂فقط چون میگن خونواده تاثیر خیلی زیادی داره از اون بابت دارم میگم
mahijoonmm عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 3467 عقلت میگه کدوم ؟وضع مالی اونی که بهتره رو اولویت بزار به نظرم سریع هم بله نده مشاوره برو
hngmeh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 14 عقلت میگه کدوم ؟وضع مالی اونی که بهتره رو اولویت بزار به نظرم سریع هم بله نده مشاوره برو صد در صد اولی ولی چون خانوادش باهام اوکی نیستن میترسم
mahijoonmm عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 3467 صد در صد اولی ولی چون خانوادش باهام اوکی نیستن میترسم میشه باز تر بگی از چه لحاظ اوکی نیستن ؟
hngmeh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 14 میشه باز تر بگی از چه لحاظ اوکی نیستن ؟ چون تک پسره و مامانش حس میکنه من پسرشو ازش گرفتم و یا اگر پسرش با من ازدواج کنه میخواد قید خونوادشو بزنه
mahijoonmm عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 3467 چون تک پسره و مامانش حس میکنه من پسرشو ازش گرفتم و یا اگر پسرش با من ازدواج کنه میخواد قید خونوادشو ... یاعلی چند سالته