2777
2789
عنوان

خوش بحال خواهر شوهرم

668 بازدید | 17 پست

مادر شوهرم عین چی بهش خدمات میده 

از غذای اماده بگیر تا بازار رفتن و هرجا میبرتش 

شوهرش همش اونجا دلایه بهترین غذا ها براش فراهم میکنه مادر شوهر

از یه طرف هنوز خواهر شوهرم وستقل نیست از طرفی میگم چقدر زندگیش راحته 

برای خودش ماشین شوهرش زیر پاشه اینور اونور میره بعد شوهر من ماشینشو نمیده تا سر کوچه ببرم (برای من اخه برای اونا خوبه)

درس و کار برای من اخ بود برای خواهرش خوبه و تشویقش میکنند 

الانم من انگیزه سر کار رفتن ندارم شوهرم رضایت داده(تو رو خدا دعام کنید یه کار خوب پیدا کنم)

شوهرشم توی خونه خیلی کمک میکنه شوهر ما فقط دستور میده 

خیلی دلم گرفته بخدا 

حرف حرف خواهر شوهرست وضع مالی خوب برای خودش همش میره خرید و دور دور 

بعد ما از بی پولی نمیتونیم بریم سر کوچه چون بچه ها چششون میخوره چیزی نمیتونیم بخریم

عزیرم مقایسه نکن 

ایشون با چشم باز انتخاب کرده، انشالله همه خوشبخت شن شما هم یکی رو انتخاب میکردی که شرایط بهتری داشته باشه 

از کجا میدونی ایشون هم تو زندگی مشکل نداره، قطعا همسر شما تو مواردی بهتر از همسر ایشون هست

آدما اونطور که نشون میدن نیستن، هرکسی مشکلات خودشو داره 

اگه خودت وبچه هات سالمی خداروشکر باشید و بدون مقایسه برای بهتر شدن شرایط تلاش کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرشم خودشو با ما مقایسه میکنه هرچی میگم شوهرم بهش چیزی نگو حرف گوش نمیده شوهرم سادست همه چیزو میگه ...

خب عزیزم خودتون هم دارید میگید که همسر ایشونم مدام در حال مقایسه خودش با همسر شما هست، پس هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه رو مقایسه نکنید با باطن زندگی خودتون

چقد حسودی یکم دلتو بزرگ کن شاید خدا به دلت نگاه کرد بهت روزی داد 

چون اون مادر و برادرش دوسش دارن دلیل نمیشه حسادت کنی چون مادر و برادر تو که نیستن تو از مادر خودت میتونی انتظار داشته باشی 

شوهر هم همه شوهرا عین هم نمیشن که هر کدوم یه اخلاقی دارن 

بگرد دنبال یه کار خوب و خودت رو از محیط حسادت و رقابت دور کن چون دق میکنی با این همه فکر و خیال خدایی نکرده 

شوهرشم خودشو با ما مقایسه میکنه هرچی میگم شوهرم بهش چیزی نگو حرف گوش نمیده شوهرم سادست همه چیزو میگه ...

مقایسه نکن خواهر شوهر من ۴ سال بعد من ازدواج کرد همیشه لباس جدید ارایشگاه رفته هفته یه وعده غذای خونه می خورن فقط بقیش بیرون هستن ولی خونه ندارن ومستاجر هستن همه سال خونه عوض می کنن از یه خونه بد به خونه بدتر شوهرش از بس کار می کنه چشماش باز نمی شه من درسته خودم به همراه همسرم پا به پا کار کردم ولی خونه داریم وماشین ماه یه بارم بیرون نمی ریم ولی دور هم خوشیم 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
وای چه خبره با اون وضع خونه این همه خرج میکنن

چه می دونم همه بهش می گن ولی اصلا توجه نمی کنه دوتا بچه هم داره  یه عروسی بود طی یک هفته موهاشو کراتین کرد کوتاه کرد بعد برد فر کرد خواهراش دیگه از دستش خل شدن 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
چه می دونم همه بهش می گن ولی اصلا توجه نمی کنه دوتا بچه هم داره یه عروسی بود طی یک هفته موهاشو کرات ...

اینم همینه ارایشگاه و غذای بیرون و .....

بعد من دو بار بعد ده سال ارلیشگاه نرفتم 😅

اینم همینه ارایشگاه و غذای بیرون و .....بعد من دو بار بعد ده سال ارلیشگاه نرفتم 😅

منم ارایشگاه  نمی رم حسودی نکن حواست به زندگی خودت باشه