روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 عنوان وای من امروز سه تا غذا پختم شاید انرژی من کمه واقعا خسته ام😭🤢😔 197 بازدید | 17 پست نهار کوکو سیب زمینی شام هویچ پلوبرای فرداهم آبگوشت بار گذاشتم از شب روی شعله شمعجارو کردم خرید رفتماشپزخونه مرتب کردمواقعا خسته امپنج شنبه همه میرن گردش من همش تو آشپزخونه بودم😭 بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟ امروز | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8625 خدا قوت معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 خدا قوت قربانت💚 بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 12165 من ديروز ديدم همه دارن خونه تكوني ميكنن جو گير شدم امروز تازه هم پر يود شده بودم اتاق بچه ها رو با كمدا و كمد ديواري مرتب كردم گازو و هودو تميز كردم حالو هم جارو زدم علنا مردم
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 شعله شمع؟؟ بله بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 من ديروز ديدم همه دارن خونه تكوني ميكنن جو گير شدم امروز تازه هم پر يود شده بودم اتاق بچه ها رو با ك ... وای بیکاری خواهر روز اول پریود آدم درد داره پاشدی اینهمه کار کردی بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 منم عین شما. نه تفریحی.... فقط بپزم بخورن دقیقابعدم میگن نپز خوب نپزم خودم و میخورید که😳 بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 12165 وای بیکاری خواهر روز اول پریود آدم درد داره پاشدی اینهمه کار کردی يعني شبي از درد خواب نميرم اونقد اين پهلو به اون پهلو شدم
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 یعنی شمع واقعی؟خوب شمع تموم میشه ک نه 😅شعله در حد شمع خیلی خیلی کم بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
زندگی123 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14490 منم امروز کلی خسته شدم،اول اشپزخونه مرتب کردم،بعد ناهار خوردیم منو دخترم ومامانم،بعد اومدم مبلا و تلویزیون ومیزغذاخوری جابجاکردم،بعدجارو زدم،دخترمو فرستادم حمام خودمم سرویس بهداشتی شستم ولباس انداختم لباسشویی وپهن کردم رخت اویزشوهرم اومد دوش گرفت منم رفتم دوش گرفتم ورفتیم خریدتابرگشتم دیدم مامانم بنده خداشام حاضرکرده،الانم باز اشپزخونه مرتب کردم وماهی تمیزکردم برای فرداناهار،نشستم پای تی وی منتظرم سری اخر لباسا شسته بشه پهن کنم بخوابم بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 يعني شبي از درد خواب نميرم اونقد اين پهلو به اون پهلو شدم خیلی اشتباه کردی زمان پریود کار سنگین نکن بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2108 منم امروز کلی خسته شدم،اول اشپزخونه مرتب کردم،بعد ناهار خوردیم منو دخترم ومامانم،بعد اومدم مبلا و تل ... اوووووف😔من امروز قالی هامم دادم بشورنکل خونه رو جارو زدم تموم نمیشد لامصب خسته ام ازین زندگی بی نمک بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟