من که خونواده ام رفتن بیرون شهر من نرفتم از صب کار خاصی نکردم الان میخوام پاشم ظرف بشورم یکم خونه رو مرتب کنم شبم برم سینما ...آهان یکمم واسه خودم رقصیدم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
هزار و یک شب داستان دو شاهزاده برادر، به نامهای شهریار (یا شهرباز) و شاه زمان است، که مورد خیانت زنان خود قرار میگیرند. شاه زمان ترک پادشاهی کرده و راهی دیار برادر میشود و شهریار هم به انتقام خیانت همسرش هر شب دختری را به نکاح در میآورد و بامداد دستور قتلش را میداد. تا اینکه دیگر دختری در شهر نمیماند و وزیر شهریار که دو دختر به نامهای شهرزاد و دنیا زاد داشت و به شدت نگران این قضیه بود به پیشنهاد شهرزاد وی را به عقد پادشاه در می اورد ...این خلاصه خودشه بقیشو حال ندارم بنویسم