نتبتاززاهبیعغffdhhff مدیر استارتر عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 852 عنوان ميخوام واسع كنكور تجربي بخونم نميدونم از كجا شروع كنم💆🏻♀️ 84 بازدید | 6 پست بايد ترميم معدلم شركت كنم معدلم ٩/٥ دیروز | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6585 با هزینه میتونی مشاور یا کمک بگیری حیفه یه سال آزمون و خطا کنی الان من با معدل ۱۹.۳۵ تکلیفم معلوم نیست چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
نتبتاززاهبیعغffdhhff مدیر استارتر عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 852 چندسال ازاولین کنکورت گذشته؟ سال اولمع
نتبتاززاهبیعغffdhhff مدیر استارتر عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 852 با هزینه میتونی مشاور یا کمک بگیری حیفه یه سال آزمون و خطا کنی الان من با معدل ۱۹.۳۵ تکلیفم معلوم نی ... چون تلكيف ات معلوم نيس با سوابق خو ميتوني بري
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6585 چون تلكيف ات معلوم نيس با سوابق خو ميتوني بري با سوابق واسه پزشکی نیست واسه رشته های کشاورزی و علومپایه است فقط پزشکی روزانه شهر خودم میخوام پارسال ۶۲۰۰ بودم امسال ۳۸۰۰ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
نتبتاززاهبیعغffdhhff مدیر استارتر عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 852 با سوابق واسه پزشکی نیست واسه رشته های کشاورزی و علومپایه است فقط پزشکی روزانه شهر خودم میخوام پارس ... چطور نياوردي با اين تراز؟؟؟من هدفم مامايي و پرستاريه حتي آزاد