وستان من آدم کم حرف ودرون گرایی هستم مثل بعضی ها چرب زبان و خوش زبان نیستم کسی حرف بزنه منم حرف میزنم میخندم اخمو نیستم .. از لحاظ قیافه خوشگلم دوستم میگه فیست شبیه هلیا امامی بازیگر ولی دماغم عمله ابروهام پهن تر از اون حالا در نظر بگیرید ...الانم با کسی هستم ولی چون طرف طلاق گرفته بچه داره تایپ من نیست حالت دوست اجتماعی صمیمی نیستم ازدواج یا کسی از من خوشش نمیاد یا من از کسی خوشم نمیادبعدش میبینم طرف ازدواج کرده من از دختره خیلی سرترم از قیافه و از همه لحاظ ...تومحیط کار دقت کردم همکار آقا داریم با خانمهای دیگ بگو و بخند میکنن یکیشون ک قراره با اون همکار اقا ازدواج کنه همکار آقا زیاد با من حرف نمیزنن یا تو جمعی بشینم حتی خانما کسی باهام خیلی گرم نمیگیره ...نمیدونم چرا اینجوریه نگاه میکنم ب آینه خیلی هم قشنگم نه اخمو نه بداخلاقم تومحیط کار کارمو درست انجاممیدم فعالم ...هیچی پس چرا احساس میکنم بقیه با من سرد هستن بختو بستن افسردگی گرفتم اعتماد ب نفسم اومده پایین میگم نکنه آدم بدی هستم کسی خوشش نمیاد باهام حرف بزنه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من کاربریم تعلیق شد اینجا بهت میگم اصلا نگران نباش بعد بک مدت رنگ طبیعی میشه من دیوانه بودم جوش زدم اصلا اون اولشه بهت نمیاد بعد کم کم خوشت میاد تودهنت جا میوفته البته بعضی ها میزنن جنس بد اونا خوب از اب در نمیاد مال من جنس امریکایی بود الترادنت بود اسمش جنس های چینی و...مصنوعی ان مال من خیلی سفید بود توذوقم میزد میخاستم برم یک دکتر دیگ سی میلیون ک دادم بگم بکنه بندازن دور تا این حد 🤣😂..نگران نباش مال من الان طوری شده میگم برم پولیش برم ک سفید بشه مث اول چون اولشه چشمت بهش عادت نکرده بدت میاد بعد کرنگش طبیعی شد عادی میشه برات مخصوصا با رژ نارنجی و قهوه ای تو عکس خیلی چهرم شیک شده 😁خیالت راحت باشه .
سلام عزیزم من کاربریم تعلیق شد اینجا بهت میگم اصلا نگران نباش بعد بک مدت رنگ طبیعی میشه من دیوانه بو ...
مرسی عزیزم واسه منمos برند آمریکاست یه کمی به صورت ملایم توناژ صدفی داره خیلی هم سفید نیست شما کی انجام دادین شده 30 تومن ؟واسه من 150تومن دراومد احساس میکنم کلینیک گرونی رفتم باید بیشتر تحقیق میکردم