2777
2789
عبا با مدل بستن شال عربی یا اگ. چادر میپوشه ساق دست و روسری و کیف ست باشه

عبا برا بچه ۱۵ ساله 😶

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این استایل لبنانیا یه دونه زیرشالی که هم هده هم گردنو میپوشونه روش یه شال لخت حریر و مانتو هم یه چیزی بین عبا و مانتو 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عهه دقیقا منم همین تو ذهنم بود

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

هودی و شلوار نیم بگ و حجاب

شومیز دامن و ساپورت و کتونی و روسری یا شال

پیراهن و ساپورت 

دامن پیشبندی و ساپورت

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

وای امضات ❤️‍🩹 من فقط یه بار رفتم سه سال پیش ولی دیگه آدم سابق نشدم

لطفا توی دعاهات به یاد منم باش🌷

وای امضات ❤️‍🩹 من فقط یه بار رفتم سه سال پیش ولی دیگه آدم سابق نشدملطفا توی دعاهات به یاد منم باش🌷

میدونم چی میگی چون خودمم امسال رفتم هنوز ک. هنوزه دلتنگ حرمم

حتما گل

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

عزیزدلم عبا پینترستی رنگی رنگای پاستیلی برا پاییز و زمستون میتونی با پالتو یا ژاکت استایلش کنی و شال کویتی کیف و ساق دست مناسب اگه هد هم باشه قشنگه 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

میدونم چی میگی چون خودمم امسال رفتم هنوز ک. هنوزه دلتنگ حرممحتما گل

🥺❤️‍🩹🫶