2777
2789
عنوان

یه سوال درسی دارم

164 بازدید | 16 پست

چجوری میشه زیاد تست زد؟ اگه کسی میتونه کمکم کنه. 

البته اینم بگم که من بخش زیادی از وقتم برای درسنامه میره وقتیم میخوام تست بزنم کلی طولش میدم یه هفته بعدشم فراموش میکنم 

درسنامه فقط باید برای ریاضی و فیزک بخونی نه بقیه درس ها

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار تستایی که مشکل داری علامت بذار اخر هر هفته یا هر دو هفته برگرد روش دوباره حلشون کن

نکات تستارو وارد کتاب یا دفتر کن

تعداد تستارو کم کم زیاد کن، روزی 5 تا دونه

اگه معلمت خوبه درسنامه نخون دیگه 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
درسنامه برا زیست به هیچ وجه نخون برای ریاضی و فیزیک خوبه شیمی هم بدک نیست ولی لازم نیست که ۱۰۰ درصد ...

زیستو چیکار کنم ؟من تو بعضی از درسای زیست خیلی ضعیفم یکی بهم گفته بود باید درسنامه بخونی ولی الان که میبینم اصن نمیشه

زیستو چیکار کنم ؟من تو بعضی از درسای زیست خیلی ضعیفم یکی بهم گفته بود باید درسنامه بخونی ولی الان که ...

نه من خودم ویدیو میبینم 

درسنامه نمیخونم 

حتما نباید درس نامه باشع 

شاید یکی خودخوان بهتر بفهمه

زیستو چیکار کنم ؟من تو بعضی از درسای زیست خیلی ضعیفم یکی بهم گفته بود باید درسنامه بخونی ولی الان که ...

من خودم درسایی از زیست که مشکل دارم  کلیپ میبینم عزیزم  خیلی بهتر شده زیستم بعدش میرم سراغ تست ولی فقط برای زیست اگر میخوای کلیپ ببینی ببین بقیه ی درسا نه فقط تست 

کنار تستایی که مشکل داری علامت بذار اخر هر هفته یا هر دو هفته برگرد روش دوباره حلشون کننکات تستارو و ...

ممنونم 

من معلم ندارم خودم میخونم الان چند روزه شروع کردم ولی خیلی کند دارم پیش میرم

ممنونم من معلم ندارم خودم میخونم الان چند روزه شروع کردم ولی خیلی کند دارم پیش میرم

اشکال نداره، سعی کن بیشتر از تو سوالا نکته دربیاری تا از تو درسنامه 

سرعتتم به مرور میره بالا

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ