2777
2789
عنوان

شوهرم هی گفت شام بم بده شامش ندادم

290 بازدید | 26 پست

رفت نون پنیر خورد خوابید. با اینکه مدتهاست دلم براش میسوزه ولی همچنان رابطه مون داره سردتر میشه. بیشتر مشکل مون هم مالیه. ینی99درصد. کاش عجی مجی میشد طلاق میگرفتیم. دلم برا خودم و ارزوهام خیلی میسوزه. ادم هنرمندی هم نیستم برم سر یه کاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نداشتی درست کنی؟ یا لج کردی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اصلا دارم فکر میکنم چی جوابت بدم. درامدش در حدیه مثل گداها زندگی میکنیم

نمیتونه شغلش و عوض کنه؟؟

اگه واقعا زحمت میکشه و کار دیگه ای از دستش برنمیاد و تنبلی نمیکنه گناه داره شام ندی بهش

هیچی نداشتی درست کنی؟ یا لج کردی؟

یه چیزایی تو یخچال بود که سرهم کنم مثلا سیب زمینی سرخ شده وسس خیلی دوست داره. ولی من دست و دلم به این کارا نمیره. تازه هم پریود شدم

نون پنیر هم بد نیست.

همش که نمیشه شام تدارک ببینی. چند دفعه هم ساده باشه طوری نمیشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودتون هم برین سرکار

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.