2777
2789
عنوان

ترک های حاملگی روی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 35 پست
خیلی ها ارزو دارن بدنشون بداندام وپرترک بشه اما خدا بهشون یک نی نی بده .بازم خداروشکر همینکه خدابهمو ...

واقعا راست میگی... جلوی روند پیری رو نمیشه گرفت... 

انشاءالله تنت سالم باشه نی‌نی نازت هم سالم بدنیا بیاد

نه من هرکسی رو دیدم تو شیردهی لاغر شده. خواهرام تو شیردهی وزنشون اومد پایین. تا یه حدی وزن میاد پا ...

منم همینطور 😐وقتی صورتم خیلی لاغر بشه شاید رژیم بعدش اندامم رو یک زره لاغرکرد .البته من فقط دوبارمجردیام رژیم گرفتم هربارهم صورتم خیلی خراب شد بجای خوب شدن اندامم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد زود

اره ازهمین هفته ترک افتاد رو بدنم اونم ترکهای بنفش وکبود😶فکرکنم چون پوستم نازک نیس یکم که شکمم بزرگ شده ترک افتاده تا پوست کش بخوره همینکه این ترک ها خواستن بیفتن بدجورشبا بیخوابی کشیدم چون شدید خارش میدادالان که ترک افتاد خارشش هم خوب شد😶

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
واقعا راست میگی... جلوی روند پیری رو نمیشه گرفت...  انشاءالله تنت سالم باشه نی‌نی نازت هم سالم ...

ممنون گلم همچنین خودت زایمان ودوران بارداری خوبی داشته باشی💖