2777
2789
عنوان

ترک های حاملگی روی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 35 پست
منم این هفته یکدفعه وسریع پهلوهام پرازترکهای وحشتناک وزشت شده که داره میاد طرف شکمم دوتا ترک هم روی ...

هرچند بدن زیر لباسه و مشخص نیست.... اما پیش شوهر آدم حس بدی میگیره اینحوری با این بدن ظاهر بشه.

هعی چه ترگل ورگل بودیم......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچند بدن زیر لباسه و مشخص نیست.... اما پیش شوهر آدم حس بدی میگیره اینحوری با این بدن ظاهر بشه. هعی ...

دقیقا خب پیش شوهر ادم یکجوری 😟زشت دیده میشه حالا ترک ها جای خود اینکه اضافه وزن وچاقی حاملگی هم ازبین نره+ترکها 😰خیلی بده.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
هرچند بدن زیر لباسه و مشخص نیست.... اما پیش شوهر آدم حس بدی میگیره اینحوری با این بدن ظاهر بشه. هعی ...

واقعا اگه مجلسیم باشه آدم خجالت میکشه لباس مجلسی بپوشه من کل پاهام دستام سینه شکم ترک خوردم 😭😭😭

دقیقا خب پیش شوهر ادم یکجوری 😟زشت دیده میشه حالا ترک ها جای خود اینکه اضافه وزن وچاقی حاملگی هم ازب ...

من تصمیم دارم رژیم نگیرم‌تا ۷ماه بعد از زایمانم شروع کنم رژیم‌گرفتن آخه تو دوران شیردهی نباید رژیم گرفت.

ولی باید عزممون رو جزم کنیم که برگردیم حالت قبلیمون.

دقیقا عکس یکماه قبل حاملگیم رو همش نگاه میکنم خیلی لاغر بودم اما الان به یک غول تبدیل شدم فکرشو بکن ازوزن ۵۲رسیدم ۶۰البته سه هفته پیش وزن کردم حالا بازاخرهفته وزن میکنم خدامیدونه باز چندکیلو اضاف کردم ..اضاف وزنم خیلی زیاد😩

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
واقعا اگه مجلسیم باشه آدم خجالت میکشه لباس مجلسی بپوشه من کل پاهام دستام سینه شکم ترک خوردم 😭😭😭

من همش خودمو با این حرف آروم‌میکنم که این ترک ها واسمون افتخاره چون یه موجود زنده رو داریم‌پرورش میدیم  و مادر میشیم.

دقیقا عکس یکماه قبل حاملگیم رو همش نگاه میکنم خیلی لاغر بودم اما الان به یک غول تبدیل شدم فکرشو بکن ...

من اولش ۵۵ بودم الان به ۶۷رسیدم ، ماه ششم.  البته دوقلو دارم. معلوم نیست چقدر دیگه قراره باد کنم

من تصمیم دارم رژیم نگیرم‌تا ۷ماه بعد از زایمانم شروع کنم رژیم‌گرفتن آخه تو دوران شیردهی نباید رژیم گ ...

وایی بعضی ها تو شیردهی هم چاق میشن .بعضی ها هم یکبار که چاق شدن دیگه لاغرشدن واسشون محاله یعنی رژیم فایده نداره😤توفامیلامون دیدم .میترسم منم همینطوری چاق بمونم!

من اولش ۵۵ بودم الان به ۶۷رسیدم ، ماه ششم.  البته دوقلو دارم. معلوم نیست چقدر دیگه قراره باد کن ...

ماشالله با اینکه دوقلو داری خوب اضافه کردی من فنگلیم یکیه ولی 😞....

وایی بعضی ها تو شیردهی هم چاق میشن .بعضی ها هم یکبار که چاق شدن دیگه لاغرشدن واسشون محاله یعنی رژیم ...

نه من هرکسی رو دیدم تو شیردهی لاغر شده.

خواهرام تو شیردهی وزنشون اومد پایین.

تا یه حدی وزن میاد پایین اما بقیه کم کردن وزن به همت خودمون بستگی داره.

یه مشکلی ک دارم اینه که من رژیم ک میگیرم صورتمم لاغر میشه...  

من همش خودمو با این حرف آروم‌میکنم که این ترک ها واسمون افتخاره چون یه موجود زنده رو داریم‌پرورش مید ...

آره واقعا منم به دخترنازم فکرمیکنم چندوقت دیگه میادپیشم ازیادم میبرم😍😍😍😍

من بارداری اولمه الان تو ماه ششم ام.... بارداری زن رو خیلی بد ریخت میکنه. زیر سینه ام ترک های قرمزی ...

روغن شتر مرغ یا زیتون بزن عزیزم 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
من همش خودمو با این حرف آروم‌میکنم که این ترک ها واسمون افتخاره چون یه موجود زنده رو داریم‌پرورش مید ...

خیلی ها ارزو دارن بدنشون بداندام وپرترک بشه اما خدا بهشون یک نی نی بده .بازم خداروشکر همینکه خدابهمون این هدیه کوچولورو داده حالا این ترک ها مهم نیستن .چون اصلا اصلا زیبایی وجوانی موندگارنیس الان ازترک شکم بخاطر فرزنمون ناراحت بشیم دراینده چروک ها رو چیکارکنیم 

منم این هفته یکدفعه وسریع پهلوهام پرازترکهای وحشتناک وزشت شده که داره میاد طرف شکمم دوتا ترک هم روی ...

چقد زود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”