یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هرچند بدن زیر لباسه و مشخص نیست.... اما پیش شوهر آدم حس بدی میگیره اینحوری با این بدن ظاهر بشه. هعی ...
دقیقا عکس یکماه قبل حاملگیم رو همش نگاه میکنم خیلی لاغر بودم اما الان به یک غول تبدیل شدم فکرشو بکن ازوزن ۵۲رسیدم ۶۰البته سه هفته پیش وزن کردم حالا بازاخرهفته وزن میکنم خدامیدونه باز چندکیلو اضاف کردم ..اضاف وزنم خیلی زیاد😩
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من تصمیم دارم رژیم نگیرمتا ۷ماه بعد از زایمانم شروع کنم رژیمگرفتن آخه تو دوران شیردهی نباید رژیم گ ...
وایی بعضی ها تو شیردهی هم چاق میشن .بعضی ها هم یکبار که چاق شدن دیگه لاغرشدن واسشون محاله یعنی رژیم فایده نداره😤توفامیلامون دیدم .میترسم منم همینطوری چاق بمونم!
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من همش خودمو با این حرف آروممیکنم که این ترک ها واسمون افتخاره چون یه موجود زنده رو داریمپرورش مید ...
خیلی ها ارزو دارن بدنشون بداندام وپرترک بشه اما خدا بهشون یک نی نی بده .بازم خداروشکر همینکه خدابهمون این هدیه کوچولورو داده حالا این ترک ها مهم نیستن .چون اصلا اصلا زیبایی وجوانی موندگارنیس الان ازترک شکم بخاطر فرزنمون ناراحت بشیم دراینده چروک ها رو چیکارکنیم