2777
2789
عنوان

ادم خودشیفته توی خانواده تون چه طور باهاش سر می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
یک سال باهاش عقدم دارم جدا میشم

علائمش چیه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
متاسفانه زیر یه سقفیم

ببین همیشه اینجوری قضیه رو نگاه نکن که چون این فرد خودشیفتگی داره پس کاملا آدم منفی هست و ویژگی مثبتی نداره 

سعی کن برای اینکه تحمل کردنش برات راحت باشه بیشتر به چشم یک بیمار نگاهش کنی اینجوری نگاهت دلسوزانه تر میشه و میفهمی که اون حتما خیلی توی زندگیش تخریب شده که داره اینجوری رفتار میکنه صحبت باهاش بکن ولی فقط در حد نیاز بیشتر از حد لازم صحبت نکن ولی پس هم نزن وقتی اومد طرفت چون رفتاراش بدتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی باهاشون راه بیای بیشترسواستفاده میکنن هرکاری میکنن مقصرت میکنن احساس گناه میدن اخرش میگن مگه چکارکردیم بازی روانی درمیارن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خیلی درد داره کاری میکنن واقعا روانی بشی اونقدرعذابت میدن فکرمیکنی نکنه واقعا تومقصری نکنه من اشتباه کردم ب شک میندازنت گردن نمیگیرن اشتباهاتشون

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

ببین همیشه اینجوری قضیه رو نگاه نکن که چون این فرد خودشیفتگی داره پس کاملا آدم منفی هست و ویژگی مثبت ...

عزیزم محبت و مدارا اصلا روش جواب نمیده. رفتارش خیلی اگرسیو میشه. 

فقط سکوت و خونسردی جواب میده که اینم یعنی سرکوب و خودخوری خودم. همین الان دو تا بیماری خودایمنی دارم.

علائمش چیه

دعوا رو جوری برا خانواده ها تعریف میکرد که همه حق رو به اون بدن حتی دروغ میگفت 

دائم قهر بود با سکوتش تنبیه میکرد مثلا میرفت از همه جا بلاک میکرد تا من برم سمتش 

لجباز بود مثلا کارایی میکرد که من خوشم نمیاد و خودش میگفت از لج تو میکنم 

حق ب جانب بود همیشه فکر میکرد حق باهاشه، و این دیگران هستن مقصرن میگفت اگه کاری هم کردم تقصیر توعه 

اگه اعتراض میکردم تهدیدم میکرد که ولم میکنه 

احساس همدلی هم نداشت

علائمش چیه

عزیزم خیلی فکر گردم روی جواب سوالت

من روانشناس نیستم 

نوع معروفش شخصیتهای رمانها و فیلمهاست که دیدی

آدمهای خیلی باهوش و نابغه، یا خیلی زیبا، خیلی موفق، خیلی پولدار که متکبر   خودشیفته ان

یه نوعش خودشیفته پنهانه. اینها ویژگیهای اصلی خودشیفته ها که مشترکه بینشون دارند. ولی متکبر به نطر نمیان. ممکنه مضطرب به نظر بیان. مطلوم نمایی می کنند. دیگران رو مسوول مشکلاتشون می دونند و ..