2777
2789
وای مشکلی برا چشمش بوجود نیومده بود حالا خوبه

الان داره دوره نقاهت بعدشو میگذرونه ولی می گفت سخت بود ،میگه یه قسمتی هست فشار میدن حس می کردم چشمم میخواست بیاد بیرون ،عزیزم من اینا رو از دوست شنیدم خودم انجام ندادم انشالله از شما راحت باشه

فقط امپولش درد داره اونم نه در حدی که نتونی تحمل کنی در طول عمل هیچی نمیفهمی خودتو شل بگیری هم اصلا ...

اینکه میگن ممکنه چشا کوچیک تر از قبل بشن یا چشم بعدس بسته نشه ازاینا میترسم میخواستم سوال کنم عملش چقدر طول کشید 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگن ممکنه چشا کوچیک تر از قبل بشن یا چشم بعدس بسته نشه ازاینا میترسم میخواستم سوال کنم عملش چ ...

هر چشم بیست دقیقه تا نیم ساعت حدودا 

والا چشمای من درشت شد چون پوست اضافه رو برداشتن و خیلی خیلی خوب شده

هر چشم بیست دقیقه تا نیم ساعت حدودا والا چشمای من درشت شد چون پوست اضافه رو برداشتن و خیلی خیلی خوب ...

نرسی عزیزم که واجب میدی من کلا ادم استرسی هستم بعدش مشکلی نداشتین و پزشکتون متخصص بود یانه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
نرسی عزیزم که واجب میدی من کلا ادم استرسی هستم بعدش مشکلی نداشتین و پزشکتون متخصص بود یانه

بله متخصص پوست بود استرس خیلی بده یه آرامبخش کوچولو بخور چون نباید بلرزی حین عمل