2777
2789
عنوان

اشپزی

288 بازدید | 24 پست

خانمای گل وباتجربه ممنون میشم کمکم کنید فردا مهمان دارم میخوام قرمه سبزی درست کنم ممنون میشم طرز تهیه یک قرمه سبزی جا افتاده خوب با نکات بهم بگید و در کنار چی بزارم سالاد فصل خوبه یا سالاد شیرازی یک دنیا ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم همه مواد رو خوب سرخ کن به جای روغن از روغن حیوانی (دنبه) استفاده کن .اگه داری چندتا قلم بنداز توش هر وقت داری سبزی هارا سرخ میکنی همراهش کمی گشنیز خشک هم سرخ کن مثلا دوتا قاشق غدذا خوری

فقط سبزی رو با شعله کم و زمان زیاد سرخ کن. شنبلیله خشک شده دوتا قاشق آخر سر بریز تو خورشت. ادویه اضافی اصلا نزن.همون زردچوبه ک با گوشت تفت دادی کافیه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من با سالاد فصل دوست دارم

چون اگه توي خورش سبزي ليمو اماني بريزيد يك مقدار ترش ميشه و با سالاد شيرازي ك ابغوره داره جور در نمياد🙂

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

من اول پیاز را سرخ میکنم بعد گوشت بعد سبزی بعد زرد چوبه بعدش لوبیا بعدش یکم لیموها را تفت میدم به ترتیب و میزارم دو الی چهار ساعت رو گاز تا جا بیافته خودم خیلی دوست دارم هر وقت خورشتم پخت نصف قاشق غذا خوری رب سرخ میکنم میزنم بهش و میزارم یک ساعت دیگه بپزی با رب قشنگ تر میشه موقعی هم ک میخایم سفره پهن بشه بهش نمک میزنم