2789

یه اقایی هست خیلی وقته پیجمو دنبال میکنه چندساله منم پیجشو دنبال میکردم پیج کاریم هم دنبال میکنه منم با پیج کاری دنبالش میکردم ،  با پیج فیکم هم دنبالش میکردم تا اینکه فهمیدم استوری  تو اینستا گذاشته منم استوری لایک کردم بعدش سریع استوریشو ازم پنهان کرد اولش فکر کردم پاک کرده بعدا فهمیدم نه پنهان کرد فقط  از من  بعد رفتم تو پیج کاریم اونجا هم استوریش

نمیومد برام منم با پیج فیکم رفتم دیدم استوریش هست فقط از من پنهان کرد استوریشو منم همون شب استوری گذاشتم ایستادم ببینه بعدش مثل خودش استوریمو ازش پنهان کردم همون موقع هم انفالوش کردم این قضیه که گفتم ماله پارسال اون که انفالوم نکرد استوریامو میدید و لایک میکرد تا اینکه امسال همین یکماه پیش تصمیم گرفتم دوباره فالوش کنم ولی دوباره رفتارای قبلیشو ادامه میده و امروز استوریشو ازم پنهان کرد منم عصبی شدم از پیج شخصی و کاریم انداختمش بیرون چرا یه ادم باید هچین رفتاری کنه تازه اون مدام لایک میکرد استوریامو من ساده هم بیشتر اوقات همرو از استوریم پنهان میکردم جز خودش مثلا دیشب اینکار رو کردم 😔😔😔 اونم سین و لایک کرد ولی امروز میاد استوریشو ازم پنهان میکنه شما جای من بودین چکار میکردید ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجیبه واقعا

برای منم عجیبه تازه استوریشو دیدم با فیک چیز خاصی نبود داشته رانندگی میکرد با اهنگ عاشقانه همین تازه اومده استوریشو از پیج کاریم هم پنهان کرد من که تو کاری دنبالش نمیکردم قبلا اره ولی الان نه🥺🙄

یه مدت نگا نمیکردی خواهر جان مات میکردی بعد با پیج فیک نگا استوری میکردی

مسئله اینجاس که پنهان میکرد  این به منزله توهین منم فقط اعصابم خورد میشد دیگه الان انداختمش بیرون از پیجم

خب حتما یچیزی میذار ک نمیخاد تو ببینی و ناراحت شیمن بودم انفالوش نمیکردم

استوریش چیزی نبود که باعث بشه من نبینم یا ناراحتی اهنگ عاشقانه گذاشته در حال رانندگی کلا مدل استورییاش در حال رانندگی لایواشم در حال رانندگی لیاقتش همون دخترای ناجورن که خرابن

استوریش چیزی نبود که باعث بشه من نبینم یا ناراحتی اهنگ عاشقانه گذاشته در حال رانندگی کلا مدل استوریی ...

نمیدونم چرا هاید میکنه فک کنم یچیزی میزنه

ولش کن این پسرا حالشون همینه دیوث و لاشی

خب حتما یچیزی میذار ک نمیخاد تو ببینی و ناراحت شیمن بودم انفالوش نمیکردم

دختر زیاد دنبال میکنه ۵هزار و خورده ای فالویینگاش همهه هم از این ناجورا  همینا شانس دارن بعد باید بیاد از بین ۵هزار نفر از من پنهان کنه😒 

دختر زیاد دنبال میکنه ۵هزار و خورده ای فالویینگاش همهه هم از این ناجورا همینا شانس دارن بعد باید بی ...

البته ۵ هزارتا همه دختر نیستن ولی تعداد دخترایی که دنبال میکنه زیادن

دختر زیاد دنبال میکنه ۵هزار و خورده ای فالویینگاش همهه هم از این ناجورا همینا شانس دارن بعد باید بی ...

پشمام ۵ هزارتا فالوینگ داره؟؟؟

بابا بیخیالش ادم نیستن پسرا یهو ازشون دیگه خبری نمیشه

من ی دوس پسر دارم باهم کلی بیرون رفتیم مسافرت رفتیم یدفعه دیگه ازش خبری نشد و سرد شد کلن حالشون همینه

پشمام ۵ هزارتا فالوینگ داره؟؟؟بابا بیخیالش ادم نیستن پسرا یهو ازشون دیگه خبری نمیشهمن ی دوس پسر دارم ...

گفتم همه دختر نیستن ولی بیشترشون دخترن چی بگم شانس من بعد چی شد تو اینستا همو دنبال میکنید؟