2777
2789
عنوان

فرار از خانواده با دانشگاه

87 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. به نظر شما این که برای خلاص شدن از دست خانواده، دانشگاه شهرستان رو انتخاب کنیم و بریم اونجا کار درستیه یا نه؟ من الان تهرانم و خیلی اذیتم. ترم سوم دانشگاه آزاد دارم تحصیل می‌کنم.

می‌تونم انصراف بدم سال بعد دانشگاه شیرازی چیزی وارد بشم می‌دونم که از پس این که رتبه ی مناسبش رو بگیرم هم بر میام.

به نظرتون منطقیه یا بعدا پشیمون می شم؟

اگه واقعا نیاز داری دور باشی ازشون اره

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا پشیمون چرا اتفاقا انقدر خوبه لذت میبرید زندگی مستقلی

شما خودتون خوابگاهی بودین؟ اذیت کننده نیست؟ من می‌گم از دست اینا فرار نکنم برم اونور باز بیشتر اذیت بشم

شما خودتون خوابگاهی بودین؟ اذیت کننده نیست؟ من می‌گم از دست اینا فرار نکنم برم اونور باز بیشتر اذیت ...

اذیت نمیشید انقدر جاهای دیدنی برید دوست جدی. پیدا کنید زندگی مستقلی تجربه کنید.میگید میخندید خیلی خوبه 

اگه رشته خوبی قبول میشی ارزش دارهو اگرنه نه

من انسانی ام

رتبه‌ ام رو می‌تونم به مشاوره، مددکاری، مدیریت آموزشی، علوم تربیتی اینا برسونم

خوبه به نظرتون؟ الان فکرم دائم رو اینه که با هر رشته ای فقط برم واسه همین می‌پرسم که هیجانی تصمیم نگیرم

من انسانی امرتبه‌ ام رو می‌تونم به مشاوره، مددکاری، مدیریت آموزشی، علوم تربیتی اینا برسونمخوبه به نظ ...

عزیزم هر رشته ای که به درد نمبخوره 

چهارسال الکی عمرتو هدر بدی 

اگه این رشتها رو بیاری خوبه ارزش داره