2777
2789

اب سیب دادم نمیخوره 

اب خالی هی بزور میگم بخور نمیخوره 

از صب یذره صبونه خورده و یکم شیر خودمو

نمیدونم چ کنم 

دیشب انقد تبش بالابود پایین نمیوند آخر رفتم سرم زدم

فقط هم میگه منو ببرید بیرون 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی فقط شیر میخوره حتی آب هم نمی‌خوره

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
هیچی فقط شیر میخوره حتی آب هم نمی‌خوره

همون شیرم عالیه بخدا 

ولی پسر من فقط وقتی میخواد بخوابه میخوره اونم انقد بینیش کیپه اصلا نمیدونم میخوره یا نه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من با قطره چکون شربت تب بر میدم به زور غذا نمیدم فقط شیر خودمو میدم دختر منم 15 ماهشه

همون شیرم عالیه بخدا 

ولی پسر من فقط وقتی میخواد بخوابه میخوره اونم انقد بینیش کیپه اصلا نمیدونم میخوره یا نه 

با قطر چکون میدادم

ابو بزور با قطره چکون بدم،؟ امروز دیگه تصمیمم همین بود 

هر یه ساعت یبار اینکارو کنم هان

همون شیرم عالیه بخدا ولی پسر من فقط وقتی میخواد بخوابه میخوره اونم انقد بینیش کیپه اصلا نمیدونم میخو ...

با روغن بنفشه یا روغن سیاهدانه صورتشو چرب کن اگه میذاره اسپری بینی بزن براش

با قطره چکان بریز گوشه لبش

امروز باید همینکارو کنم مقاومت میکنه دیگه 

تا قطره چکونو میبینه غر میزنه

با روغن بنفشه یا روغن سیاهدانه صورتشو چرب کن اگه میذاره اسپری بینی بزن براش

سیاهدونه دارم امتحان میکنم مرسی 

اسپری خواب بودنی میزنم