2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار فکر کنم دغدغه من ایندمه ک چجوری پول دربیارم که چجوری مهاجرت کنم و... سرطانم بگیرم هنوزم همینا ب ...

اوووووووهاااااااا ترکوندی دختررررررر واقعااااا خیلی منطقی بودددد معلوم عاشققققق هدفاتیی هاااااااا چقدر حس خوب گرفتم ازت الهی ک ب هروی میخای برشی و خدا  صفتی ک از اون چیزی ک میخای بیشتر میده رو برات فعال کنه

اوووووووهاااااااا ترکوندی دختررررررر واقعااااا خیلی منطقی بودددد معلوم عاشققققق هدفاتیی هاااااااا چق ...

قربونت بشم اره خیلی مهمه چون من کسیو ندارم بخواد برام خونه بخره یا ماشین یا پول بده من باهاش زندگی‌مو بسازم من به هرچی بخوام برسم خودم باید برسم بخاطر همین کار میکنم پس انداز میکنم هدف میچینم تو چند سال ب ی سری چیزا برسم خلاصه تلاش مون میکنیم اگر نکنم پشیمون میشم میگم کاش میکردم 

قربونت بشم اره خیلی مهمه چون من کسیو ندارم بخواد برام خونه بخره یا ماشین یا پول بده من باهاش زندگی‌م ...

🥹💗الهی ک خیر ببینی من خیلی حس مثبت گرفتم ازت دقیقا همینطوره باید رو پا خودمون وایستیم

من پدرم سرطان داره، دو ماهه فهمیدیم واقعا هیچ چیز برامون جز سلامتی پدرمون مهم نیست

اما آدما فرق دارند پدر شوهرم سرطان حاد داره و درصورت مراعات نکردن عود می کنه ، دکتر گفته باید نری سر کار اما خواهر شوهرم داره ازدواج می کنه و اصلا براش مهم نیست که پدرش تو چه وضعیتی هست مدام درگیر خواسته ها خودشه و پدرش به خاطر این قضیه نمی تونه دست از کار کردن بکشه با اینکه بازنشسته هست و این شغل دومشه و اگر خواسته ها را کم کنند کفاف زندگیشونا می ده اما حاضر نیستند برا سلامتی پدرش گذشت کنه