2777
2789
عنوان

چه خبر از اونی که می‌گفت نمی‌ذارم آب تو دلت تکون بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چی؟ اذیتت کرد؟

ادم به شدت چندشی بود

نمیدونم چرا زودتر ندیدم این رفتاراشو... سن الاغ پیرو داشت ولی هنوزم پی بچه بازی و دختر بازی بود

اخر سر یه جوری ریدم به سر تاپاش تا گورشو گم کنه.. 

هر چند هنوزم با خطای مختلف پیام میده ولی تا میفهمم خودشه سریع بلاک میکنم

اره بابا پای حرفشه 

روزی صدبار ارزوی مرگ میکنم 

توی تاپیکام هس

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ادم به شدت چندشی بودنمیدونم چرا زودتر ندیدم این رفتاراشو... سن الاغ پیرو داشت ولی هنوزم پی بچه بازی ...

آفرین کار خوبی می‌کنی

طرفت از اون لاف زن ها بوده

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

خیلی ممنون عزیزم،ایشالا قسمت خوب نصیب همه ی جوونها بشه،۱۲ سال که ازدواج کردیم

من که دیگه ناامید و افسرده شدم

فکر میکنم همه مردها سر و ته یک کرباسن

از ازدواج میترسم

اره بابا پای حرفشه روزی صدبار ارزوی مرگ میکنم توی تاپیکام هس

تروخدا دروغ نگید حتی به شوخی😂🩷

ولی عزیزم ان شاءالله درست میشه

همین که داری صبوری می‌کنی جای تبریک داره💙💙

من که دیگه ناامید و افسرده شدمفکر میکنم همه مردها سر و ته یک کرباسناز ازدواج میترسم

نه عزیزم همه مردها بد نیستن،فقط تو انتخاب تون دقت کنید و عجله نکنید،البته من اصلا تحقیق خاصی نکردم خدا خیلی بهم لطف و محبت کردن

تروخدا دروغ نگید حتی به شوخی😂🩷ولی عزیزم ان شاءالله درست میشههمین که داری صبوری می‌کنی جای تبریک دا ...

بخدا جونمو به لب روسونده 

روز اول چنان خودشو معصوم و پاک نشون داد که حد نداره 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تروخدا دروغ نگید حتی به شوخی😂🩷ولی عزیزم ان شاءالله درست میشههمین که داری صبوری می‌کنی جای تبریک دا ...

بخدا جونمو به لب روسونده 

روز اول چنان خودشو معصوم و پاک نشون داد که حد نداره